Hej hej Sommar...

Hej hej sommar!!! vi ska bada sola bada sola bada sola tills tårna domnar! ♫ 
Nu sja jag och min kärafamiljåkatill Sthl (jag ska köra !!) Sen tidigt i morgonbitti åker vi till solen i Grand Canria! 


Bye bye sweden!


Give me strength


Hej jag heter Majja och detta är mitt hår.


"Jag föddes skrikande men har efter hand lugnat mig."

Älskar fina höstdagar

Åååh vad härligt allt känns´när solen skiner, det är lite kyligt ute men det gör inget för det är mysigt att gå om kring i varma myskläder. Älskar alla fina färger på hösten!
Det är fredag, skalla träna med mitt lag i kväll, har saknat dom! Helt okej dag i skolan. Allt känns bara bra. Nu ska jagfixa mat, gosa ner mig framgör Tv:n och sen iväg på träning. I morgon skall jag och mitt "andra" lag åka till olofström och spela match. Bussen går 08:00. Men jag är inte bitter :D

Min dag hittils i lite bilder:














Ensam och övergiven

Tjaaa! va ett tag sen nu ja..

Men iaf.. nu har mina föräldrar, syster och hund dragit till Mora och lämnat mig ensam kvar här hemma. Det betyder att jag får laga min mat själv. Dock har min moder gjort det lätt för mig och köpt massa frysta maträtter som jag bara behöver värma. Jag är inte den smidigaste personen här i välrlden så vad tror ni händer när jag står och väntar på att pastan ska bli varm? Jag ramlar omkull på golvet? Hur svårt kan det vara att stå vid en spis? A iaf när man rammlar ihop så som nån slags potatissäck så gäller det att komma upp på fötterna fort som fan!! sen snurrar man runt för att se så att ingen såg en och sen återgår man oskyldigt till matlagningen som om inget hade hänt.




Maaaaat?


Aja nu har jag nyss kommit hem från stadslagsträningen och ska in i dushen nu, sen ska jag plugga natur och matte och sen på kvällen ska jag hem till en kompis som fyllt år på middag. Skall bli trevligt. Vet inte om jag skriver mer i dag har lxm tappat intresset. Dock stiger min statestik när jag INTE skriver så kanske ska sluta helt, verkar som folk gillar mig mer när jag är tyst?

Ska jag köpa mörka linser?

Det är frågan..

?


Ingen lust, varning för surt innlägg

Hejsan! Sorry för den fåliga uppdateringen men asså jag har ingen lust alls.. har inget vettigt att skriva.
Just nu är jag så jävla förbannad att jag håller på att explodera. Idag förlorade du all min respekt och tilit till dig din jävla ungjävel. Tro inte att du kan komma krypandes och gråta krockodiltårar och säga fööölååååååt " med gnällig röst som vanligt".
Jag har fått nog av dig.

i morgon skall jag följa med div 1 laget och spela match i Kalmar. Skall la bli kul. Förutom att någon jävla idiotjävel i Sportlife mangla ner mig och satte sig på mitt ben så jag stuka foten igår på matchen. Nu är den svullen och öm och kan knappt gå på den. Tack

RSS 2.0