sjuk, inget Internet och ingen iphone

Hej! nu har jag äntligen fått tillgång till internet igen.. det har legat nere några dagar. Men ni har inte missat så mycket för jag har varit väldigt sjuk och ändå inte haft något kul att skriva om. Dessutom är min Iphone som jag alltid använder till att blogga stulen så uppdateringen kommer vara lite sämre fram tills vecka 7 då min älskade syster kommer ner och då har med sig en ny till mig. Den senaste veckan har jag bara legat i sängen och käkat olika sorters mediciner. Jag fick nämligen en ganska allvarlig infektion i min halsmandel så den svullna upp och började vara... Infektionen ledde till att jag fick feber också och ont i alla leder, sedan har jag precis som alla andra även den så kallade Gasteiner hostan som aldrig går över. Så har gått på Antibiotika i 7 dagar nu, sista dagen i dag! (yeeey) två hostmediciner, en halsmedicin och en febernedsättande medicin. Men Idag mår jag mycket mycket bättre och igår jobbade jag också så nu känns det bra. I morgon tänkte jag äntligen åka på mina nya skidor som jag fick hit förra veckan men jag hann bara åka en halv dag på dem innan jag blev sjuk... Det är ett par K2 kung fujas, bredaste delen av skidan är 133 mm vilket gör att det blir lättare i offpisten, Jag hoppas att alla har det bra där hemma! Jag saknar er massor. Och Jag vill även säga grattis i efterskott till tre av mina närmsta vänner. Frida Lundberg som blev 20 den 30/1 och Min kära tvillingar Mickan och Johanna som fyllde 19 den 28/1. GRATTIS mina älsklingar, jag önskar jag kunde vara i Sverige och fira med er alla tre. Ha det fint så länge! puss

Gästbloggar

Hej alla! Det här är Anna Majjas syster som skriver och jag ska bara säga till att Majja intebloggar något nu för att hennes internet ligger nere just nu och hennes Iphone som hon alltid bloggar från är stulen. KRAM Ps: Vi saknar dig Maja! Ds.

Soooool och offpist!

Idag har varit en helt fantastisk dag, egentligen tänkte vi stanna hemma och "vaka" över en kompis som va med om en allvarlig olycka i går. Men vi bestämde oss för att försöka ha kul ändå! Jag kan skriva mer om olyckan när han vaknat och vi vet mer hur illa det kommer gå, men han kommer överleva iallafall.
Här är några härliga bilder från en gin dag i Sport Gastein.


Snösnösnö

Shoo! Hoppas allt är bra hemma i Sverige! Här i BG har det snöat konstant i typ 4 dagar så skidåkningen är hur bra som helst! Jag är dock ganska sjuk med hosta osv så idag tog jag det lugnt i backen och ska sova nu ett tag, ta medicin och krya på mig lite in för jobbet i kväll!
Ha en fin kväll kära vänner och familj!


80-tals fest

Japp ikväll är det 80 tals fest! Jag ska jobba till två men efter det springer jag bannemig dit, så detta är outfitten för i kväll. Skönt för mig som inte ens behöver gör något med håret ;)


Hej Mamma

Titta mamma jag kan när jag vill!


Sjuk Offpist

Heej!! Asså idag har det varit så himla roligt!! En kompis som heter Emil har gett sig Pelle på att göra mig till BG's bästa offpist brud ;) haha nej men jag fick låna ett par enorma offpistskidor breda som snowboardar och en lavinutrustning och följa med dem ut på äventyr! Jäääklar vad kul det va asså! Dom va så duktiga, hoppa från berg och voltade och grejer..Funderar på att köpa mig en billig utrustning själv faktiskt :)
Här är lite bilder från idag! Puss


Fantastisk dag!

Hallååå!! Idag har varit en fantastisk dag och den är inte slut än! Jag, Oscar och Jens har swishat ner för härliga offpister hela dagen i underbart väder. Är helt slut i kroppen..Vi rundade av skiddagen på Heggbloms afterski och med en burgare på Bullet. Nu ligger jag och softar, ska snart ta en dusch och eftersom jag är ledig i ikväll blir det absolut fest ikväll!
Ha det gött hej!


Party party

Haaalllååå elller!? Hur e läget med er kära vänner och familj? Jag själv har haft några roliga och hektiska dagar med mycket skidåkning, mycket afterski, jobb och fest! ( Och en och annan snubbling mm) Ett danskt gäng av Turisterna denna veckan har varit helt galna! Assåå aboo tro mig brushan ;) Bara på 6 dagar har de spenderat över 600€ I BARA DRICKS i vår översta bar! Walter min chef älskar dem och dom älskar mig! Så de har bjudit mig på dricka varje kväll och tvingar mig att stanna kvar och festa med dem när jag slutat. Men idag åker den hem och i kväll kommer nya turister... Hoppas på en lika bra vecka! I går var det även världscup för damer i snowboard och efter det var det DJ battle mellan de olika barerna, sjukt kul!! Häggbloms vann och vi kom tvåa..
Slänger in nån bild som sammanfattar detta jag just skrivit bra..
Ha det gött haj


Torsdag

Haft problem att ladda upp, försökt typ 100 ggr att ladda upp bilder från pirat partyt i förrgår och skidbacken i går men laggar sönder... Jag har haft en fin dag i backen och kom just hem från afterskin på Heggbloms! Senare i kväll ska jag jobba. Puss


Måndag

Tjaaa! Som sagt blev det fest igår, det blev en lyckad kväll precis som vanligt! Dock har jag varit väldigt hängig i dag så har tagit det lugnt för att palla jobba i ikväll.


Lyxfrukost

GOOOOD MORRON GOD MORRON GOD MORRON vem är det jag tjötar med? ;)
Idag bangade jag och Hanna skidåkningen för att ge våra förkylningar en chans att lägga sig... Dessutom är det min lediga kväll i kväll så ska tagga gärnet för i i natt blir det fest med sts pubbrunda!
Jag och Hanna har just ätit en lyxfrukost bestående av nybakade scones och te!
Hoppas ni alla har det bra där hemma! Puss


Silver...

Antar att ni inte missa matchen... Det gjorde inte vi heller, vi satt alla tillsammans i vår mysiga men kalla biosalong. Väldigt tråkigt att vi förlora matchen, hur svårt kan det va lixom?;)


Jobb jobb jobb

Igår var det jobb som vanligt, säljer pizza som aldrig förr ;) dock börjar jag bli galet trött av att jobba varje natt... Och dessutom sjuk, Hanna har fått halsfluss och alla andra är förkylda så idag ska vi ta det lugnt och kolla film i biosalongen! Ha det bäst!


God dag

Hej hej! Igår låg vi alla helt utslagna och vi låg och sov och kolla film hela dagen! Helt rätt dagen efter nyår!
Idag pallra vi oss upp rätt tidigt för att åka skidor. Sjukt dålig sikt så tog det lugnt! Nu ligger jag och myser i sängen och förbereder mig mentalt för att gå och duscha sedan middag och I kväll blir det jobb igen. Detta är Ztrafko, han lagar pizzorna jag säljer.
Ha det gött!


RSS 2.0