Awssåå omg (a' <3

Asså är det bara jag som är så himla trött på alla småfjortisar som hänger upp hela sitt liv på bdb?¨
Sånna som lägger upp bilder där man ser att dom verkligen har fixat sig och tagit 1000 kort i spegeln för att få en bra bild och sen skriver "Igga bilden" under... Eller lägger upp en bild och skriver "haha jag vet, ful bild" och sen får hon 50 komentarer under där det står "nejj gmn du är fin <3". Jag blir så trött på sån skit, har man lagt upp en bild på nätet som alla kan se så tycker man inte att den är ful. Det är pinsamt att vissa blir as stolta för att någon liten pöjk med mkt bevakare har komenterat deras bild. Och helt plötsligt raderar alla sina bilder som dom lagt upp tidigare för att det är "old picks" = bilder som är mer än 1 månad gamla. Sidan heter bildDAGBOKEN för i helvete! vilket betyder att det är som en dagbok där man kan läsa när man blir äldre för att se hur livet såg ut för ett halvår eller nått. Det pinsama är också att många helt plötsligt har slutat skriva på fjortiska och använda miljoner smilisar för att det ska se ut som att dom knappt bryr sig men igentligen bryr dom sig jätte mkt ändå.
Om ni nu har lagt ner 1 timmes jobb på smink och hår för att ta en spegelbild så skriv förihelvete att ni blev näjda eller inget alls.
Detta va bara vad jag tycker.

Tack för mig.

Film söndag

Jag och Frida började våran söndag med att titta klart på Herkules som vi började titta på i går kväll, Sedan åkte vi ju till backaplan och köpte skidgrejjer, men sen vi kom hem har vi bara suttit och kollat på olika gamla disney filmer och barnfilmer och ätit middag och Kladdkaka. Efter herkules blev det ronja rövardotter som vi drogade när vi va små. Den är så himla mysig! Efter det blev det Tarzan. Nu har hon gått hem och jag sítter och kollar på ett gamalt avsnitt av Walander. Jag älskar Disney, man längtar lxm tillbaka till tiden då man var liten.. :(  Är det bara jag som gillar gamla disney filmer? :)


Det är fysiskt omöjligt för grisar att titta upp i himlen.


Jag är redo

Idag har jag varit med Frida hela dagen för hon sov hos mig efter gårdagens middag och sedan lite misslyckade utgång. Vi vakna klockan 12 för min pappa storma mitt rum och sa att vi skulle åka och köpa skidgrejjor. Sååå... vi åt frukost framför disneyfilmen herkuyles som vi började titta på i går kväll men somnade framför. Sedan åkte vi ner på backaplan hela högen. Jag, Anna, Frida, mamma och pappa. jag fick fixat ny hjälm, skidkläder, skidglasögon och underställ.

Jacka- Stadium 1499 kr
Byxor- Stadium 1199 kr
Hjälm - Intersport 490 kr
Skidglasögon - Stadium ca 600 kr
+ Underställ - Stadium 400 kr


Grattis Frida Lundberg ♥

Idag blir min allra bästa vän 17 år!

Jag ville bara säga  att :

Du är den finaste människan på jorden
Du är den snällaste personen jag någonsin känt
Jag blir alltid lycklig när jag ser dig
Ditt skratt gör mig varm innombords
Jag har nu älskat dig i 16 år och 10 månader
Det finns ingen som någonsin kan älska dig mer än jag




Viste ni ..

Att sista Harry Potterfilmen kommer att göras i två delar? :) det är nog för att det är för mycket som händer i boken för att man skall kunna klippa ner det på 2-3 timmar. Första filmen kommer att  ha premiär 19 nouvember i år (om inte datumet ändras) och den absolut sista filmen har premiär 15 juli 2011 (om det inte skulle behövas skjutas upp eller liknande).
På ett sätt längtar jag jättemyvket dit men.. på ett sätt inte, för när jag har sett sista HP filmen..då är det verkligen slut. Då kommer det inte hända något mer! Jag vet ju redan hur allt slutar men det känns som att sista filmen kommer att knyta ihop säcken, sätta punkt för hela historien, vara avslutningen på hela J.K Rowlings arbete.. Ja ni fattar vad jag menar.  Harry Potter kommer bli en legend, en kulthistoria som typ Olivier Twist ;).
Om 50 år kommer mina barnbarn sitta och prata om den gamla filmen Harry Potter och De vises sten.

Inte Kul

Innebandy är bara kul när båda lagen har ungefär samma förutsättningar. Okej om vi hade varit ett dålgt lag, då hade jag inte klagat men när jag vet att det hade kunnat bli en as jämn och rolig match som vi hade kunnat vinna så blir jag bara så pisst off!  Vi va 7 och 1/2 person på matchen, inte riktigt bra antal spelare med tanke på att man skalla vara 10 utespelare för att få ihop 2 femmor. Hällst ska det vara 15 pers om inte fler. Hela min fredagskväll spenderade jag i fucking Grundsund. Bra Jobbat Tjejjer.

Den som dricker kaffe löper 66 % mindre risk att begå självmord.

Hejj Fredagis

Bläääää!!  Asså åååh vad jobbiiigt!
Jag hade tänkt att ta det så jävla soft som det bara går nu när jag kom hem. Efter som jag inte ska ut i kväll har jag ju ingenting att planera eller behöver inte fixa mig eller något men precis när jag ska lägga mig och typ somna i min säng slår mig tanken att jag har lovat mamma att städa. Vad är det för fel på mig? Vem lovar sin mamma att städa på en fredag? Ingen fullt frisk iaf.

Jaja.. -.- efter skolan gick jag i stan en stund med Karin, jag tittade bla på nya skidkläder. Hade tänkt köpa i killmodell i år så dom blir stora och pösiga. Gillar sånt mannen ;) Hittade ett par illröda som jag gillade skarpt.. får se, kanske åker in och köper dom i morgon på dagen.

Ha det gött så länge så ska jag Städa lungt tills min Mor kommer hem.

Förra årets Skid outfitt.


Jag är Abraham.

Haj jag sitter i skolan och har precis skrivit ett religionsprov som gick förvånandsvärt bra.
Abraham är vår stamfader och judarna lever efter de 10 budorden. Det har jag lärt mig, hoppas att det räcker för ett Mvg.
Jag är lite småsur för jag hade tänkt dra på fets med Elin och några till ikväll men.. NEJJ, jag ska spela match i grundsund klockan 20:00 vilket betyder att jag är hemma tunt 23 :D yeeey.
i morgon är det min älskade Fridas födsledag. Det ska iaf bli kul. Vad köper man till en vän som betyder er för en än hela livet?<3


Hallå?

Vad är det för fel på Blogg.se?
Allt är hejj kom och hjälp mig.. Kan inte se min statestik (kanske är tur, får för bra självförtroende när jag ser den) och allt ser konstigt ut.. hmm?
är det lika för nån annan?

Wazzuuup!!!

skumt?  


Wazzuuup!!!

plugga hela natten ♫

♫♫Jag ska plugga hela natten plugga hela dan, plugga hela natten slösa bort hela min dag plugga hela natten lång tills någon säger nejj... NEJNEJ NEJNEJ nu går du och lägger dej!


Jag ska plugga religion.


Världens mest välkända ord är "ok", den näst kända är "coca cola".


dags att nana

Äntligen hemma!  har varit och haft möte med klubben om lagets framtid och massa grejjor och sen  tittade vi på 94:onrna när dom spela, 2-0 grattis :).  Efter det hade vi träning. Der gick bra förutom att jag fortfarande har ont i tyggen. Vet inte vad jag ska ta mig till.
Jag önskar att jag hade en trollstav som jag kunde trolla med, då kunde jag bara säga "hockus pockus ontis bortis"  och så var smärtan över. Jag hade dessutom kunnat göra så att min hund blev en vandrande pinne, Mikaela hade jag förvandlat till en fluga.
Och så hade jag startat ett trollkarlssamhälle. Med ett enormt slott till skola för alla barn och med ett trolldomsministerie ;)
Nejj nu ska jag duscha och sedan ska jag nana. Simma lugnt.


Så här skulle skolan sett ut typ :)


Dagens Outfitt


såhär såg jag ut idag på Heden, inte mkt för världen men det duger en vardag.

"Jag är runar"

Hem till Midgård, Så jävla sköna va!
bästa svordomarna har de med, jag ska med börja säga balders balle och mimers mutta när jag blir arg :)

fångad i en snöstorm

Hejj jag har precis tagit årets första dopp i i havet, med vinterkläderna på och allt. Eller det är iaf vad ni skulle kunnat tro om ni såg mig för 5 minuter sedan. Har varit och åkt skridskor med klassen på heden (utomhus!!) Och såklart blir det snöstorm som går över i regn. Det va bara för att jag va med. Så... det droppade om mig och jag hade inget ombyte så jag drog hem, precis som alla andra. När jag kom in sprang jag in i vadagsrummet och fixade en brasa, drog av mig alla blöta kläder och nu sitter jag här i myskläder och ska snart gå ner och värma på lite pasta och en kopp te. Sedan ska jag gosa ner mig i soffan brevid brasan och titta på Harry Potter. Tror det blir trean idag.
Asså är inte blöta kläder bland det värsta som finns?! När de lxm klippar fast på kroppen och det känns som man inte kan röra sig för det blir för äckligt då.
Ibland hatar jag Göteborg, idag är en sån dag.

Yeees, I feel sad.


Paradise hotel någon?

tjaaah.. asså nu känns det lite bättre för Andreas är tillbaka!! Wooohooo :D Tråkigt att Katja inte är kvar för hur ska dom nu kunna vinna ihop? In my AS att Andreas inte ska hämnas Katja, som fan att han ska.. Jag hade kastat ner franceska från poolstupet med huvudet före. ELLER... bankat hennes huvud i en vägg. Sak samma, hon ska UT och det snart! Jackie måste sluta gnälla och lipa och Pontus är en koala av sin egen sort.  Vem är grabben lxm? Han pratar ju mer med kamerorna än med folket i huset.
Någon mer än jag som ska se på Paradise hotell klockan 22:00? ;)

Asså jag vet inte.. känner inte att jag gillar han som min pojkvän mer som en kompis..  hur ska jag göra? ;)

Veckans Trollformel

Ät sniglar

Gör att offret får sniglar i magen som han/hon kommer spy upp.

Ses i Harry Potter and the shamber of seacrets (hemligheternas kammare) när Ron kastar den på Draco Malfoy men den studsar tbx på han själv. 

 
Ron Weasly


Majaaaooo

MEN HEEEEEEJ  :D

Efter skolan stannade jag och hanna i stan och mötte upp Frida och hennes vän Anders, vi gick till barbarella för anders skulle köpa ett örhänge. Det var där jag peirca min naver btw :). efter det hoppade vi på spårvagnen och åkte hem, men det underbara är att Frida följde med mig! Hon vet hur man fögyller en dag ♥  Jao... så vi gick en vända med hundarna och nu har vi ätit och sitter och gottar oss på mitt lyxiga rum. borde plugga Religion men Frida är fan viktigare. ska hjälpa henne med nått harry Potter projekt sen kanske.
Simma lugnt och missa inte veckans trollformel senare ;) I know that you love it.

Majja och Frida på lilleby i somras.

Att banka huvudet mot väggen bränner ca: 150 kalorier i timmen.


Du vet att jag älskar dig

Hur mycket du än sminkar dig
Hur mycket du än sliter på min plattång,
Vilka betyg du än har
Hur olika vi än är
Hur bitchig du än är mot mig
Hur tyken du än är
Hur omogen du än kan vara
Vilka vänner du än umgås med
Även om du sviker mig...

Så är du ändå min syster och du vet att jag älskar dig


Älskade måndag

"förlåt för att jag  inte har haft så bra uppdatering idag, men jag har haft så himla mkt för mig,"  hahah... Nejj jag ska inte ljuga. Jag har varken orkat eller velat skriva idag. Thats it :) 

Idag har varit en ganska full dag men ändå inte. Började dagen i skolan med Samhäll med vår otroligt sega och tråkiga vikarie -.- TUR att jag har Karin som kan lysa upp mina dystra stunder. Timmarna gick och plötsligt var jag och hanna påväg hem igen. På bussen mötte vi kristoffer och sedan även Sebastian, trevligt. När vi hoppade av gick jag och Offe och hämtade min vovve sedan gick vi en sväng. jag gick med han på hans väg hemoch vi prata om allt och inget. Sedan rusade jag hem! för jag skulle till tandläkaren och fixa mina stackars tänder som jag har försört.
Det blev la okej..
Sedan cykla jag till hanna och efter det vidare till mig. Vi satt och tjöta lite och sedan börja vi öva på våran fantastiskt, bra powerpoint presentation. 
Den blev bra :)
Nu ska jag plugga FöretagsEkonomi -.-
Ha en forsatt trevlig kväll.

Den elektiska stolen uppfanns av en tandläkare.

Skratta eller gråta ?

jag är nog den mest tankspridda personen jag känner. Jag har samhälls läxa tills i morgon och ekonomi tills tisdag, tänkte göra båda idag så jag kan fokusera på min och Hannas powerpoint i morgon men... jag har släpat hem alla mina skolböcker typ (vilket har lett till ryggsmärtor).. alla utom två. Samhäll och ekonomi böckerna :D yeeey. nu kan jag inte plugga, fårgan är om jag är glad eller sur över det. Kan ju vara en duktig flicka och börja plugga på religionen eller matten men.. njae. Aja, nu ska jag fortsätta sörja min förlorade kropsdel.

Helskön bild, helskön kille, saknar det något enormt.


Utbrott

Jag vanar känsliga läsare för ett inlägg med mkt grova ord. Folk under 14 år borde inte läsa detta.




FAR ÅT HELVETES JÄVLA FANS HORA JÄVLA CP-FITTAS BÖG KUKSUGANDE RÖVANUS SLYNA HMANSHORA.
Jag blir så jävla arg att jag ksulle kunna strypa närmsa person. Det går ju att fixa så det inte syns men blir bara så jävla SNE!!!

hur jävla dum får man bli?

H O R A

Ajjjeee!!

nu är jag hemma efter att ha spelat match mot Lindås. 2-2. Min rygg bultar och jag kan knappt röra mig, yeey. nu ska jag duscha och sedan blir det plugg för hela slanten. Har träning i kväll med men vet inte om jag hinner eller kan gå på den för min rygg och allt plugg :D ...Asså smärtan i min rygg kommer helt plötsligt vid olika rörelser, typ när jag stannar.. och så stramar det typ ner i benet. ngn som vet vad man kan göra mot detta? Jag har provat msage och stretsching.

Bilder från när vi åt "fira sofie" lunch på thairesturang i fredags.

Cola  i mitt ♥

 
naw, nästan lika söta som jag.


charmigt :)


Match på G

Yeeey! samling till match om 35 minuter :D jag känner mig i toppform, lite seg sen igår och min rygg bultar, men det är lugt. Wish me luck

Lördag kväll

Nu är jag hemma från en händelserik lördagskväll :) först var vi på en krök/fest i kville där det var ganska mkt folk och rätt trevligt men .. jag vet inte trivdes inte riktigt :P sedan drog jag, jula och elin vidare till en fest på lindholmen.. och vilka träffar vi där om inte Malin, Sandra och Sara? :O haha okej, förrförra helgen kan ha var  ett sammanträffande men detta var ödet! vi skall festa ihop vare sig vi vill eller inte ;)<3
skriver mer i mon. puss

Ps. jag älskar dig Frida Lundberg ♥


Jag och Elin på lindholmen :) <3


8 mot 15

Yeees! vi van mot Bua med 6-2. Trotts att vi va 8 spelare allt som allt.. asså vad hände där, vart tog laget vägen? Jaja vi van iaf och det va f*n bra kämpat av oss :) Nu måste jag skynda mig, ska iväg på fest i kville om typ 45 min och jag ska äta och fixa mig först.. Run!

Lockigt :(
vad ska jag göra... hinner inte blåsa och platta mitt hår och orkar inte ha lockigt :/ hahah det får bli en bulle rakt på huvet :)


God dag!

Min vovve ska bli mat åt mitt tama lejon som jag har i en bur i fårhagen. Ska jag säga varför? Egentligen har ni inget val, jag kommer säga det endå för detta är MIN blogg som Ni väljer att läsa .. Iaf: Han stog och skällde oavbrutet i en kvart klockan 11:30 i morse. Detta för att tidningsbudet kom då och min stackars hund som är både sinnesförvirrad, mesig och djupsovare trodde det va en TjyyyV.. men han är för rädd att gå ner och jaga ut han (om det nu hade varit en tjuv) *nys*vakthund *prosit* I stället står han och skäller som en jävla idiot! och hoppas på att pappa ska slå ihjäl stackas Simon! Sen när pappa skriker åt han att det inte va nått så blir det så att han ska ha sista ordet i stället.. typ "det va inget rossi"  "Voff!!" "Lugn"  "voff" "Tyst nu" "Voff" "TYST" "VOOOFF" "MEN KÄFTEN" "VOOFF VOOOFF" osv..  där nån stans vakna jag.. av att min pappa och min hund står och skriker på varandra. Jag brukar inte vakna av ljud men detta var droppen som fick bägaren att rinna över! Nu blir du lejonföda HUND!
ska snart iväg och spela DJ match.. sen på kvällen hoppas vi på det bästa.
PS. min far är den bästa, idag gjorde han English breakfast till mig ღ    
*

Varje år dör cirka 7 personer genom att bli spetsade på vassa föremål i diskmaskinen.

 


Det har nu skett...

Det är ingen vacker dag och jag kan inte påstå att det blev bra eller gott men... Det har skett! Jag har bakat Cupcakes.
Från och med nu måste ni kalla mig "majja the super cake baker."



Nejj foki jag är inte avundsjuk på dina cupcakes skills!


Så jobbigt!

Asså guud! Jag kan inte ens visa mig på stan längre utan att folk skriker efter mig! Ibörjan va det ju roligt bara men nu har det gått över gränsen, kan ju inte ens snubbla på spårvagnsrälset utan att folk skriker " Hahaha Kolla det är mongo majja"! och så är det alla smygfotografer -.- -Herre Gud tur att jag har Hanna som slår ner alla som tar fram kameran. Dock hoppa hon på en stackars tant som skulle ta kort på kopparmärra.. Ingen självbehärskning på den bruden alltså.
nu när jag är så känd och så bara rasar det ner pengar i min brevlåda och alla vill bjuda mig på as stora fester hela tiden! såååå Jobbigt -.- Och en jävla massa Idolbilder får jag också.. vet inte om jag skall skratta eller gråta.

Idolbild, sååå irriterande att vara så himla känd.

In the fucking school

Jag är i skolan, har datankunskap men min cp klass och underbara Tara. Jag känner bara för att sluta mina ögon en gång för alla och öppna dem nån gång i april igen. Dock  ska jag ta ett undantag vecka 7 för då ska jag till åre med Tvillingarna blondlondhuve och Niklas + lite annat folk. Det är det enda jag lever för just nu, att få åka ut i en nypistad backe tidigt på morgonen och bara köra riktigt go skidåkning. Idag är det fredag.


Råttor kan inte spy.

Bojkotta teet!

rubriken säger allt! Jag och hanna har gjort vårat eget Boston Tea party, ska försöka få in filmen i våran powerpoint men det blir så att ljudet går före bilden :/. Går det att lägga upp filmer på bloggen utan att lägga up det på youtube först? kanske ska ladda upp den här men vill ju inte att alla på youtube ska kunna se den :P
Jaja, jag lovade mig själv att inte sitta inne på onödiga sidor i dag för jag har massor med plugg jag måste göra. Så Ha en bra dag så hörs vi i morgon. Puss

Jag vill även passa på att Gratta Sofie som fyller 17 idag och Rasmus som blir 18  :D

En iller är ungefär lika stor som en pringlesburk.


God Natt I min Hatt

Hoppas alla får en forsatt trevlig kväll ovh natt. Jag borde plugga men sängen lockar... hmm? tänk om det fanns nån sorts maskin som man lägger alla läxor man har i, sedan koplar man den till en hatt som man sätter på sig när man går och lägger sig. På det viset så läser maskien in all viktig fakta och för över det till ditt huvud :D På morgonen kan du allt du skulle ha pluggat på. hmm? jag ska uppfinna en sån :) Dess utom ska jag instalera den i maskinen så att den spelar harmonisk musik när den endå står där brevid sängen.

God Natt.

vänta snart är det JAAAG som är kung ♫

 ♫ Ingen säger luta, ingen säger rulla på, (rulla på) ingen slår dig med flit, ingen äter sallad med vinäger på. (sallad med viäger på)
Fri och då bestämmer jaaag! Det blir Mcd varje daaag! 


Fruktsallad

Hallååå alla glada :D

Jag sitter här nu och tänker igenom vad jag har gjort hitils idag :) det ser ut ungefär såhär:

Vaknade
Somande
Vaknade
Somnade
vaknade i min frånvaro och gjorde mig i ordning i sömnen
Höll på att missa bussen men den stannade när den såg mig komma stupandes ner för backen.
Åkte till Lisebergs Hallen
Hade gympa, lekte lekar :D
Franska (döda mig)
Lunch i skolan
Stanna kvar och skrev Engelska prov
Åkte hem
Träffa Offe på vägen, trevligt :)
drack coola
sitter här och grämer mig över allt jag måste göra.


godnatt.


Gaaah! ge mig





Cupcakes! Asså ser det inte så sjukt gott ut? :O Blir så glad Av Fokis blogg, alla hennes färger och naglar och hennes cupcakes :D så jag sökte på lite olika sorters cupcakes och nu sitter jag och drägglar... En vacker dag ska jag ställa mig och baka Cupcakes bara så alla vet.



Nu har jag tränat, det var faktiskt roligt... hade nån gympa/dans likande sak och det var både jobbig och kul (Y)
Dushen, kanske plugg, Paradise Hotel, sängen, Pease.













Veckans Trollformel

Rictusempra

Gör så att offret börjar skratta okontrolerat.

Harry använder den på Malfoy när de möts på Duelleringsklubben
som  annårdnas under andra året, Harry Potter and the chamber of seacrets
(hemligheternas kammare)


Stackars dom som inte känner mig!

Dom som inte känner mig måste tro att jag lider av något på riktigt. Jag glömde nämna att det var en ny tjej i klassen i dag och "provade på" så hon kanske ska börja i vår klass, men det blir nog tvek på det för jag lykades nog skrämma iväg henne.. stackarn. Först var jag jättetrevlig mot henne som jag alltid är men sen typ balla det ur.. sa något om att hon kunde gråta ut hos mig om det va något och så aah.. råkade jag missa  munnen med min banan så ..tjaaah såg la stördare ut än vad jag är. (Asså jag va ju oseriös redan från början men det fatta la inte hon) ;)

Ikväll är det fysträning .. snark! funderar på at banka huvet i väggen så det ser ut som jag svimmat, sedan skyller jag på sömnbrist och slipper fysen och skolan i mon. Perfekt.

Det finns inga svartvita kor med vita öron.


Pinne som vandrar

Jag är nu hemma i mitt enormt stora gula slott. Min kära väninna Frida ringde nyss och berättade att hon skulle ha ett project om Hary Potter i skolan. Varför sa hon det till mig? jo för jag är en nörd. En fet Harry Potter nörd och jag ska hjälpa henne :) Kan väldigt mycket om just det ämnet av nån anledning. Aja nu ska jag ut och gå med min vandrande pinne.

Argus Filtch och hans fluffiga lusekofta.

Paradise Hotell Nu på en gång Dirr!

finns en viss likhet, om man tittar på pannan typ.


Sparkas, Volta och snorkla

Blööö Blöööö Blööö! Dööö Dööö Dööö! Jahopp jag känner mig som en uppblåst myrslok med koncentrations problem. Har funderat på vilken bokstavs kombination som skulle passa på mig.. ADHD? nejj inte riktigt men kanske typ : SIMUAOKP Studsande- Iller- Med -Udda -Agritions -Och -Koncentrations - Problem.
 Jag vill göra volter nu Nu NU :D Får inte ni inpulser på att spaka på små söta saker? typ Bebisar eller hundvallpar :) inte för att skada dem, mer för att det skulle kännas så skönt i ca 2 sekunder innan jag inser vad jag gjort. Undra varför alla hatar mig? Kanske för att jag drömmer om att sparka på bebisar. Nejjdå, alla hatar mig nog inte.. hoppas jag. Kan man snorkla i badkaret? Asså skulle jag få plats om jag försökte? :) 
Hoppas Påsken kommer tidigt i år.

Kul.


Hej Hej måndag!

Hallii hallå  :)

Jag har landat! På måndagar är det bara tre lektioner så det var skönt, dock känns naturen som två -.- man sitter bara där och skriver av det hon skriver på tavlan, det gör mig så himla uttråkad så det slutar antingen med att jag är helt hyper och inte kan sitta still eller att jag somnar. Jaja.. efter skolan sprang jag och Hanna in På Gina för jag behövde leggings plus att jag har ett present kort där som jag fick i julklapp. Så jag köpte två par leggings. Det var rea också så jag köpte en T-shirt med.Prisa gud för basplagg! Nu ska jag sätta mig och föröka få ihop en början på min och HannaPannas Powerpoint presentation, sen blir det företagsekonomi för hela slanten.

lackleggings 149 kr.
tygleggings 99 kr.

soft T-shirt 99 kr.

I Nevada, USA är det olagligt att rida kamel på motorvägar.

Natten är ung, Majja är Kung

Nu har jag fått i mig dagens sista proviant, jättegod rostbiff med potatisgratäng ^^ Var iväg och spelada macth mot Hindås förut i kväll och vi vann. Dock var det ingen särskilt bra match.. det är ju pinsamt när dom man möter har en fet hippie mamma som tuggar tuggumi som en tuggande gnu med i laget. Hon tror hon är sååå cool va?! går runt där och spänner ut sin enorma mage  och lyser med sitt grön/gul/rosa hårband och tror att hon äger planen. Springer gör hon inte häller, det orkar hon nog inte, men hon lyckas alltid stå i vägen för en. Samtidifigt tycker jag synd om henne... snacka om att hon inte kan ha alla hästar hemma lxm, och hennes stackars dotter som är med i samma lag .. jag säger bara ack! Jaja vi vann iaf:) nu ska jag dusha och sedan är det dags för hårt nattpluggande. Jag har haft hela dagen på mig men jag känner att det ska mycket till innan man öppnar en skolbok på helgen.. så jag skjuter upp det hela tiden. slutar väll med att jag går och lägger mig vid 3-4 nån gång. Hoppas alla får en trevligare natt en jag. Puss

Ordet "kuk" betyder "liten utväxt".


Fred And George Weasly

Söta pojkar inte sant? haha :)
Iaf så hade det inte varit samma sak om inte dessa två vat med i böckerna, de är lixom de som ger historierna det där lilla extra. Jag tycker inte de får den uppmärksamhet de förtjänar i filmerna. Bla. Blir de legender efter att de lämnat skolan i femte boken. Det får man inte se ifilmerna, man får inte ens veta varför de rymmer egentligen. De säger bara att deras framtid inte skall vara akademisk eller nåt och sen sticker de etfer att ha brakart iväg ett fyrverkeri. De sticker ju för för att de ska öppna en affär för skämtarticklar i Diagongränden plus att de faktiskt drar efter att ha trollat dit ett träsk i koridoren. Daaah? ;) haha

Nu ska jag snart åka och spela match. Ha De G He


Jag säger bara Blööööh!

Jahopp ännu en morgon är jag vaken innan 2. På ett sätt käns det skönt men .. tjaah, jag skulle behöva sova hela dagen om jag ska ta igen alla timmar jag inte sover när jag går i skolan. Tänk att gå och lägga sig på fredagen och vakna på Mådags morgonen. Snacka om att vara utvilad. Hmmm.. jag kanske ska gå i ide under vintern som björnarna?  Men då skulle jag iof missa julen, skidåkningen och allt sånt. Värt det? nja...
Min helg har varit hellugn men jag tar det stencoolt lutar mig tbx, sveper en 2 litare cola och gör en trippel volt med 45 graders skruv ner i soffan.

I USA är det enligt lag förbjudet att dricka öl ur en hink i St Louis.

Ha de!

Jag kommer inte att skriva mer idag, ha en trevlig kväll.

Match På G

HejjHallåShuuHejsanTja mår ni bra ida? :)
 jag har varit vaken sedan klockan 13:00 faktiskt! Jag fick en chock när mamma väckte mig för för en gångs skull kände jag inte behovet att ge henne ett fet höger. Detta har hän tidigare tyvär. Nejj men jag kände mig inte lika trött som vanligt efter som jag fick sova några timmmar till...*smart*. Om 30 min ska jag och min fader åka till Wallensam för jag har samling till div 2 match klockan 15:00. Kanske återvänder jag, kanske inte... man vet aldrig vad som kan hända på vägen. Ha de Gött så länge :)

Guldfiskar är inte gjorda av guld.

 


Chill fredag

Hej jag känner mig som en zombie. Efter julovets alla sovtimmar fick min kropp en fetingchock när jag var tvungen att gå upp 6:15. Mina ögonlock faller ihop om jag inte håller koll på dem vilket kan bli lite jobbigt efter som jag måste tänka "öppna ögonen" varje gång jag blinkar. Asså om ni inte har fattat det så är jag FETT TRÖTT. Hade inte orkat dansa ett steg utan att snubbla på mig själv idag, okej jag snubblar alltid på mig själv men nu hade det verkligen inte gått. Min fredag har varit ovanligt lugn, åt middag hemma med mamma och anna, sedan gick jag hemm till HannaPanna ♥ där mysade vi ner oss framför filmen "änglar och demoner" åt popcorn och drack cappuccino. Jag gick rätt tidigt och efter somjag är mörkrädd fick mamma och Rossi komma och möta mig. Det blev en mysig kvällspromenad som fick avsluta min kväll denna dag. ha nu en fortsatt trevlig kväll och en ännu trevligare natt tillsammans.

vad ser ni, en gammal häxtant eller en ung dam? ;)


Hemlighet

Jag måste bekänna en sak. I mitt innersta innre har jag en hemlighet, ni vet en sån som bara jag vet. Jag vill vara en Djungelkvinna! Svinga i lijanerna, gala som en höna, brottas med kameljonter, leva på växter eller apkött. Min bästa vän skulle vara en Tiger. Och jag skulle hitta nån ufunnen planta som gör mig hög på Tisdagar.
I mitt yttersta yttre känner jag att ett liv som artist inte häller skulle vara så fel.

In the djungle the mighty djungle hänger majja i lijanerna! (melodin från Lejonkungen)

Nu ska jag till hanna.


Haha frågesport

HAhah jag var inne och kollade på lite sidor om *host* Harry Potter*host* och då hitta jag en sida osm heter vetgirig.nu och där fanns en kategori som hette Harry Potter. Jag svara på ett antal frågor för att se svårhetsgraden och vissa va rätt svåra...(andr mkt lätta) fick iaf 98 % rätt ;) hahah. http://www.vetgirig.nu/quiz-89/Harry-Potter/
Testa själva! man kan ju kolla sina kunskaper i andra ämnen också men... börja med att försöka slå mig :)
Simma lungt.

Glad Draco Malfoy.

Rådjur har inga framtänder i överkäken.

Maxi och Adam

Påminner om två uppstoppade skunkar, Rullar fram som två klumpar.
Ni tror att ni är bäst, men ni har blivit påsatta av en häst.
Sluta att tjata, ni sover på en gata.
Adam är en fisk och Maxi ska få smisk.
Vi sitter i en data sal,  Maxi påminner om en blåval.

Scrubs

När du känner dig trött och seg, du vill sparkas och slåss men din syster är feg.
Du har tvättar av dig allt smink och kommer att tänka på att du vill ha en mink.
Snat är det dags att sova det är en sak du kan lova!
Men det finns något som du saknar, hällst ska det ske innan du vaknar.
Du vill att något bra ska hända, något trevlig på TV kan dom väll sända?
Och vad upptäcker du? Jo att det är dubbelavsnitt av Scrubs :D en av de bästa serierna, Love.

En liten liten sak bara... Vad betyder Scrubs? :)

 

 


Varsågoda :D

Här är första klippet ur "Harry Potter and the Sorcerer's Stone" ljudbok.  När det är slut om ca 10 minuter så kommer nästa klipp komma upp där nedanför och då heter det del 2 såklart. Om det inte var något ni inte förstod i går menar jag ;)

Nu ska jag ut och kuta med min hund.

Franska i mitt ♥

eller INTE! Jä*lar... Jag blir lika förvånad varje gång att jag  inte har rymt från skolan långt innan lektionen börjar.
Varje gång får jag känna mig som en blondin som faktiskt föröker fatta, eller som en Tiger på styltor stående aldeles ensam på en öde ö. SÅ känns det! Jag är vädelös... Och varje gång jag går från en avslutad lektion är jag lika förundrad över hur jag har överlevt  ännu ett dödsprov. Jag måste vara super vesslan. Egentligen låter super girl bättre men.. jag vill hellre va en vessla faktiskt, de är så söta och snabba, men de är även rätt sluga.
Eftersom mitt internet inte funkar så får vi se hur det blir med inläggen idag. För alla lär ju sakna mina enormt underhållande och interesanta inlägg.
Ha det gött och simma lungt.


Vessla.


I skolan

Nu är jag i skolan, sitter här och försöker skriva om Amerikanska Revolutionen med min tama lama.
Jag anser att det inte alls är något man bör lära sig om. Okej... kolonister I amerika ville göra sig fria från Storbritanien typ? Jaja Ha det gött

Hellre pissa i en stupränna än att stupa i en pissränna.

Tränings dags

Snart ska jag iväg på träning ännu en gång. Jag skulle ha pluggat idag men...Nejj tack. 


Om jag fick en häst

Om jag fick en häst.. DÅ .. Då jävlar skulle jag må som bäst

Nejj jag bara skojja.. jag vill ha en papegoja

En som härmar allt jag säger .. sen vill jag slå varenda jävla player

hårt som fan rakt på snoken, då skulle grabben bli rätt snopen

jag har inget liv, min kompis mor heter Siv

jag sitter för mig själv och rimmar medans min kompis är ute och simmar

det är en fluga på min lampa, jag blir så sur Jävla smlampa

(flugan asså)

halleluja, trodde du ja!

Här är det hallefrank! min moster jobbar på en bank

Kan jag få en krona? så ska jag ditt liv skona

nu måste jag sluta, för jag måste kuta

till min no läxa, min lärare är en riktig häxa

jag vill ge henne en fet smäll, men då skulle jag nog få skäll

Livin on a Prayer, hör du vad jag säger?!"

sluta tjata, du jobbar på en gata

var är min penna, jus det jag har den hemma

det är ett problem, nu blir min läxa sen

Nejj det kan inte stämma.. jag är ju hemma!?

jag vill vara hos dej, du fantastiska tjej

du tror att jag är sjuk, men jag har bara tappat min peruk

jag kasta den på Hanna, men helst vill jag slå henne med en stekpanna

rakt i huvet så det blev helt kluvet

det skulle bli en prick i registret, då skulle jag sitta i klistret

men värre skulle det bli för Hanna för Hon skulle dö.. och vid grinden i himlen stå på kö
Hanna är kär I sankte Pär!
Jag glömde säga en grej, Hanna jag älskar dej.


Harry Potter Ljudbok

Det finns inget skönare att lyssna på samtidigt som man pluggar än Ljudböcker! Jag lyssnar såklar på Harry Potters alla olika böcker men man kan ju lyssna på vad man vill. Just nu lyssnar jag på Harry Potter and the chambers of secrets. Dock Har jag inte en enda på skiva eller nerladdad så jag sitter och lyssnar på Youtube. Då måste man trycka på nästa klipp efter 10 minuter... det är lite irriterande men man kommer över det. Jag rekomenderar att ni går in på Youtube och söker på "Harry Potter Audio book" där kan ni välja mellan några olika böcker. JätteBra (Y) Dessutom är det bra för att öva upp engelskan. Haha ... Nörd? Nejj då :) Jag tycker bara om att läsa, Se och lyssna på Harry Potter.

Människor, apor och delfiner är de enda djur som har sex för nöjes skull.

Power Walk

Hellu :) Jag har inte uppdaterat så bra sen i går men ... Asså detta funkar inte för jag somnar så fort jag kommer innanför dörren!! Fattar inte vad det är med mig... men jag är väll inte byggd för att gå i skolan antar. Så.. jag kom hem stupade, vaknade och och nu har jag nyss kommit hem efter att ha gått en power walk med min hund. Kanner att både jag och han är i behov av att röra lite mer  på  oss så nu ska jag börja plåga han lite exta ;) Nu sk jag sätta mig och plugga lite -.- känner att det vore skönt att inte sitta dagen innan för en gång skull. Ha det gött så länge.

Detta är min hund.


Tappat mina öron?

Det skulle man kunna tro, i alla fall jag! Efter att ha sprungit ute i ca 20 minutetr utan min bögmössa var mina öron, haka, panna (hela ansiktet) lagom genomfrusna.Trodde jag skulle tappa hela huvet. Inte för att folk skulle märka någon skilnad förutom den lilla detaljen att det inte hade stuckigt upp något ur min tröjja. Tänk vad skönt.. inget smink, inget hår att fixa, inga finnar :) hmmmm...? Hejj jag heter majja och jag drömmer om ett liv utan huvud.

Bäver

Träning

Dags för Fys! YEEEY :D är s¨fett opepp att så det finns inte... Om vi ska springa ute kan jag ju räkna med att frysa huvet av mig. Men men.. det känns la säkert bra efteråt eller nått. Pöss

En räkas hjärta sitter i huvudet!

Veckans Trollformel

Wingardium Leviosa
Får saker att sväva fritt i luften.
 Handrörelsen är att man svänger lätt med handen i en båge och sedan vrider till handen snabbt i en liten cirkel typ :)
Man ser den första gången i Harry Potter och de Vises sten när professor Flitwicks försöker lära förstaårs eleverna  trollformeln. Dock är den enda som klarar det Hermione såklart.


SUR

idag blev jag sur, allt gick åt skogen och hade ingen tur
Asså jag blir så jävla sne, jag vägrar att le.
Jag beter mig som en fjolla, haha jävla nolla -.-
Men det finns en gräns, du ska få känna hur det känns.
Jag blir så SUR! snart är det er tur.
Jävla Idioter, jag ska köra över er med snöskoter.

Grodor hoppar, paddor går.


Man blir så GLAD !

YEEES! asså ibland blir man så glad! jag trodde att det bara var ett program av Paradise Hotel i kväll och precis när jag skulle gå och lägga mig och undra vad den där dödskampen va för nått så  ser jag att det är ett till avsnitt :D hahah det gjorde min dag. NÖRD?... JA ;)


Hermione Granger

Asså vad skulle man inte betala för att få vara Hermione Granger!? Gå på Hogwards omgiven av trollkarlar och häxor, kunna trolla, aldrig kunna vara säker på vad som händer här näst och vara hur söt som hälst. Hon, Harry och Ron har ju värdens bästa vänskap också, jag blir helt varm och glad när jag tänker på hur kul jag hade kunnat ha om jag och mina bästa kompisar fick gå på Hogwards skola för trolldom och häxkonster. Hennes föräldrar är mugglare så hon är den som är mest lik mig.. haha! Dock är hon ingen bra flygare men det hade jag så blivit! Jag hade tagit plats som sökare i quidditch laget direkt ;) Hermione spelas av Emma Watson och henne hade jag inte häller tackat nejj att byta plats med :) Hon är ju hur vacker som hälst! 
 
Hermione Granger

Emma Watson


Frosty the snowman!

Nu är vi hemma igen:D jag red i ca 15 min sedan kunde jag inte känna mina händer längre. J**** vad jag frös!! Satt och huttra medans Hanna red och sedan huttrade jag vidare när hon fixa i stallet. Nu minns jag varför jag sluta rida ;) på sommaren är det ashärligt men på vintern... Nejj tack :) Kul att följa med i alla fall efter som jag alltid har kul när jag är med Hanna! Nu ska vi äta Skabetti och sössesås och kepsup, sen ska vi bedda ner oss framför en film och dricka varm choklad. Jag känner mig som som en förfrusen snögubbe... Puss.

Man kan inte hålla andan tills man dör.

Hemma

SHuu! nu är jag hemma från första dagen i skolan -.- Dagen var inte helt åt helvete då jag fick träffa alla trevliga människor igen och fick tillbaka 2 prov som gjorde mig glad. Efters följde jag  och hanna med Sofie när hon köpte ett par skor, As nice (Y) Efter det träffade jag Frida en snabbis bara för att få säge "Hejjsan svejsan Salsa Drottning" Jag ska snart gå ut med Rossi medas Hanna håller ställningarna u huset. Efter det DÅ!!... DÅ ska jag följa med henne till stallet och rida på hennes polle :D hahah jag har inte ridit sen i våras så vi får väl se hur det här slutar ;)

Jag red i 8 år innan jag slutade faktiskt :)


Frisk som en nötkärna Eller sjuk som en kohjärna?

Nu har jag tränat innebandy ännu en gång.  Det var la hyfsat kul men jag måste erkänna att jag skulle vilja göra andra saker sista timmarna på jullovet. Detta med träning borde göra mig frisk och stark som en antilop på savannen...eller? Jag känner mig inte som en snabb och smidig antilop, snarare som en flodhäst i en vattenpöl. Stor och missanpassad.Plus att när jag har tränat så känns det som att det inte gör nått om jag äter godis vilket kommer sluta med att jag väger 100 kg. Okej om man tar en godis när man kommer hem men jag kan inte sluta! Jag är glad att julen snart är slut så allt överflödigt godis försvinner ur min åsyn! Jag ska få hetaste kroppen till sommaren, så nu ska jag jävlar i mej träna hårdare och äta mindre godis. Nu  ska jag duscha och efter det ska jag titta på nått bra på tv och trycka i mig rästen av mitt godis som Anna köpte till mig :) Puss

Koalor dör i de flesta fallen om någon rör vid dem, det p.g.a hjärtattack.

Veckans Trollformel

ALOHOMORA
Används för att öpnna låsta dörrar.

Första gången man stöter på trollformeln är när Hermione använder den i Harry Potter och De vises sten, när Ron, Hermione och Harry försöker gömma sig för Argus Filtch och stöter på Den trehövdade hunden Fluffy.



Bilder från igår

Jag och Fille ♥
Fille och Majja

Nån kusin, Sara, Fille och Frida :)

Två trevliga människor :)


Puss ♥ (nina ser ut att njuta av det eller?)

Love

Fille, Magnus, Philip, André, jag Och Frida får avsluta :) ♥

Godis

Japp nu har min syster åkt till stan enbart för att köpa godis på 4-Gott åt mig :D hon måste älska mig av hela sitt hjärta. Eller ..Aah hon skulle ju ändå dit så skicka med lite pengar, men vill gärna se det som att hon gör det enbart för min skull ;)

Systrana Welin Tjocka som svin apornas bästa kusin♥

Last night :)

Shuu bree! Igår så skrev jag ju att vi skulle till en fest vid Eketrä och att vi inte kände en kotte där. Hur kul kan det bli på en skala lxm.. ?Men jag och Frida åkte och mötte Fille och Nina på backplan där vi också åt lite onyttigt för att trösta våra hungriga magar. Jättekul att träffa er igen!! har verkligen saknat er♥ Jao.. Just det, André undra om han kunde hänga på och det sa jag ju självklart att han kunde :D haha man tackar ju inte nejj till André lxm  ;) Dock tog han med sig 3 kompisar och jag var as nervös att det skulle vara astråkigt på festen och att jag dragit dit dem i onöfan. Men alla tog emot oss som om vi va nära vänner och efter ett tag blev det riktigt röjj inne den lilla lägenheten.  André och hans coola friends höjde stämningen ett snäpp när de kom också. En lite rolig sak var att några av våra närmare vänner Malin, Sandra och Sara skulle på en annan fest den kvällen, vi brukar festa ihop så det  kändes lite tråkigt att inte ha dom där. Men vilka ser vi gå förbi vårt fönster om Inte den underbara trion M,S och A!? hahah dom va på en fest två lägenheter ifrån oss. ÖDET.men sen blev någon arg på Sandra så de var tvungna att gå igen :/ Jaja, kvällen blev lyckad och jag vet inte hur många gånger jag och nina lovade varandra att vi måste forsätta träffas som förr! haha underbara flicka  :)♥
Nejj nu ska jag ta ett mega hopp in i dushen och sjunga disneysånger. Bilder från igår kommer senare under dagen. puss

En giraff kan tvätta sina öron med sin tunga.


Lördag kväll

yoo! vad händer folket? Min dag har spenderats i Wallenstamhallen där vi först spelade div 2 match mot Sportlife och vann  :) och sedan stannade jag kvar och var med Julia för vi var hallvärdar -.- tittade på en match och kollade i fall sotunnorna blev fulla typ. Japp nu sitter jag hos frida och fixar mig in för kvällen. Hade tänkt åka på fest i Eketrä med Nina och Fille. Känner dock inte nån där men det kan väll bli kul ^^haha .. hoppas alla får en trevlig kväll. Puss

Frida, jag och Sandra hos Rasmus nån gång i höstas :)

Upp och Iväg

Shuuu! vaknade för 30 minuter sedan brevid frida i min stora mysiga säng. Vi vaknade dock inte självmant, nejj det var min far som tyckte att det var dags för frukost. dock har han ju adeles rätt eftresom jag skall spela division 2 match klockan 13:00 och skall vara i Wallenstam kl 12:00 vilket betyder att vi skall åka om 30 minuter. Rätt segt med mather tidigt på förmiddagen men.. mannen vad jag ska göra? Jag spelar ju innebandy för att jag tycker det är kul så :) Upp och Iväg!

?

DET ÄR DAX! Jag ska fånga en LAX! Sen ska jag sprätta den med EN SAX.
Vi ska se på LEJONKUNGEN, jag ska sparka dig i PÄRONPUNGEN.
Jag ska sparka din KATT, god NATT.

Detta är Rut.


Frida is in the house

Och hon Har laaandaat! Frida is in the house :D nyklippt och fin. Frågan är vad vi ska hitta på ikväll, är fett sugen på fest men har rätt tidig match i morgon så det är väll inte så smart kanske. Får la se vad vi hittar på.
Jag vill även passa på att länka till min kära kusins blogg.  http://kahrein.blogg.se/. Läs den, jag tycker den är bra :).

Pumpa är ingen frukt, det är en grönsak.


Oväntat besök?

Japp här satt jag i lugn och ro och filosoferade för mig själv när plötsligt telefonen ringde... Haha det visade sig att det var tant Lisa som ringde. Hon är syster till tre av mina bäsa vänners mamma. Hon sa att hon var vilse.. haha  OkEEEJ..?  varför säger hon det till mig av alla? Det visade sig att hon var i Tuve och ville komma på fika. Men visst Kom bara! Jag sitter i pyamas och halvsover men det är lugnt ;)... SÅ hann kasta på mig lite kläder och spola ansiktet i kalt vatten sedan ringde det på dörren. Rossi skälde som en galen Iller och vägrade sluta, tro jag det när hennes skor såg ut som två uppstoppade uttrar. Jaja, jag satte på kaffe (Önskar att det var gevalia .. ni vet när man får oväntat besök reklamen.. tänk bara om det hade vart en snygging som ramla ner i min pool och låten "it's raining men" spelades) och vi slog ner oss framför brasan. Jag ska inte ljuga.. Det var faktiskt rätt trevligt. Kände mig så vuxen när jag satt där och pratade med en 50 åring om vardag, liv, barn osv. Hon ska tydligen vara här i närheten med sin dotter Hanna varje dag hela januari så får väll förbereda mig på mer besök. Btw så fick detta mig att tänka på mina älskade vänner Mickan, Johanna och Niklas! Vi måste ses för jag längtar efter er lika mycket som fickbullen längtar efter havet ♥

Tur för fiskarna

I vissa delstater i USA är det olagligt att fånga fisk med lasso.

ÅH vilken tur  att det är förbjudet! annars hade det blivit tufft för fiskarna att överleva.

Goderlig Morgon

Hmmmmmm? varför vaknade jag klockan 12 när min klocka (mamma) står på 13:00? Jo för dum som jag är har jag sovit med mobilen under kudden så att musiken spelas direkt in i mitt öra, på det sättet låter det inte i hela rummet, och såklart ringer min bästa vän mig och frågar när jag slutar! Bara för att du har börjat skolan betyder inte det att alla har det ;) Nejj men det gör inget. Bara bra igentligen för nu får min hund sin dagsprommenad på dagen och inte klockan 4 :) Haha sedan fråga hon om jag ville klippa hennas toppar. Jag har klipt mamma innan och så men ... vill inte ta på mig det ansvaret. Så jag ska öva på min stackars syster och sen kan jag börja klippa dig. I stället bestämde vi att hon ska komma hit klockan 6 så att min mamma får klippa henne. Min mamma har varit frisör i sitt tidigare liv men var tvungen att sluta då hon fick eksem av färgprodukterna.
Jag har saknat dig mitt aldeles egna lilla mongo! SÅ WELCOME HOME BBY :D <3

Jag älskar dig mer än något annat på denna jord, så du får gärna ringa och väcka mig precis när du vill ♥ men hällst inte innna 8 ;)

Sleep Tight


Guess who? haha för er med fantasi går det nog att lösa problemet men för er andra.. Synd :)

Ångest

Hallåååå!! varför har lovet gått så fort? VARFÖR? Det är inte så att jag inte trivs i skolan eller så men... Vem vill till skolan igentligen. Tänk om inte skolan hade funnits... Visst hade det varit skönt ett tag men eftefter ett tag tror jag att folk hade blivit knäppa. Det hade blivit kaos för att för mycket folk vill jobba och ingen har utbildningen för det. Och de som är beroende av WOW skulle bli så J**** feta att de inta hade kunnat gå ur sängen efter 6 månader. Lärarna skulle bli arbetslösa och alla skulle bli dumma. Då hade det varit lika bra att gå tillbaka till stenåldern när vi jagade med spjut och höll oss varma med eld. Japp, tack och lov för skolan :)




I Kalifornien krävs jaktlicens för att ladda en råttfälla.

MysChillSoftJaooo


Kan det bli bättre? :) eeh.. ja det kan det, men detta duger för mig för tillfället.

God Morgon

Haha god morgon på er :) Jag brukar sova länge men inte såhär länge. Jag misstänker att jag var lite trött efter Ghotia eller så sover jag bara i protest för att skolan börjar på måndag. Hade tänkt sova ikapp alla de sömntimmar jag kommer att missa på grund av nattpluggande. Jag har jätteont i huvudet och känner mig rätt hängig.  Så nu ska jag bara göra mig i årdning, gå med hunden och sedan ska jag bädda ner  mig i sofffan och se på någon av Harry Potter filmerna. Vilken? hmm... Maraton kanske? 2:an är faktiskt riktigt bra, eller kanske 6:an. Jaja Alla är bra! Haha ;) Ha det Gött så länge :D


Rupert Grint, Daniel Radcliffe och Emma Whatson. Se så stora de har blivit, dock tror jag att denna bilden där de är stora  är från när Harry Potter och Fenixorden släptes.


Efterbliven :)

Asså nu känner jag mig sådär ... asså.. tjaaah.. ni vet.. efterbliven. Sådär som alla blir ibland, när man känner att allt är upp och ner och man bara vill stoppa huvudet i en balja och sjunga nationalsången. Fattar ni hur jag menar? ;)  Asåå inte för att jag vill dränkas eller så.. inte DÖ! bara typ röra om i grytan lite, ändra på rutinerna. I stället för att utmana ödet kan man ju börja prata baklänges, sova med fötterna på huvudkudden som Pippi, äta middag till frukost och frukost till middag, åka till sin gamla skola och sätta sig i klassrummet och lådsas som ingenting, köpa en utter eller dra till Nordpolen och supa med Isbjörnarna.  DET var bara några förslag på vad man kan göra för att förändra vardagen lite :)

 Pablo.


Onda-domare.se Bra jobbat tjejjer :)

Ja det finns inte mcyket att säga, vi van Semifinalen mot IBK Göteborg och j***** vad vi kämpa! vi vände 1-5 till 5-5 på ca 12 minuter och vann sedan på straffar tack vare Matilda, Ullrika och Ellen :) Efter den matchen kändes det som att ingenting är omöjligt. Men det är det... Om man har domarkärringar som är hletjävlastördaihuvudet och som dömmer som två helvetesjävlacpkärringar! DÅ kan man förlora en final, och det var det vi gjorde. Jävlar ! jag trodde jag skulle dampa sönder och slå ner henne när hon blåste av mitt friläge för att tjejen som jag finta bort ramla på sig själv en meter i från mig! Hon sa att jag putta henne med armen!!!??  OFTA jag hade händerna på klubban och hon var 1 meter bakom mig!! Dra hem och döm för 10 åringar där du hör hemma. och skaffa dig ett dommarlisens. Dom var orättvisa och onda hela matchen. Vi kunde haft en chans att vinna om vi hade haft normala domare. Så det var ungefär så våran final såg ut :)


Harry Potter och de vises sten :)


Asså fatta vad glad jag ör att denna boken skrevs! Vad skulle jag annars ha läst? Då hade sagan om Harry Potter aldrig börjat. Det är galet hur bra fantasi J.K Rowling har! jag menar att när hon började att skriva första boken, De vises sten så hade hon nästan hela historien från början till slut klar i huvudet. "Harry Potter och De vises sten" är ju det svenska namnet för "Harry Potter and the sorcerer's stone". Men det är ju inte äns rätt översatt. Faktum är att bokens namn igentligen är "Harry Potter and the philosophers stone". Det är i USA som dom har döpt om den till sorcerer's stone av någon anledning. första boken om Harry Potter är på 379 sidor, har 83975 ord och 8392473 ord. Haha jag minns närjag tyckte den var enorm, jag blev trött bara av att titta på utsidan av den. Tänk då hur jag hade tänkt om jag såg femman när jag var liten... Jag skulle trott att det var den heliga hjätteboken.
Jag tror jag var 8  år när första filmen kom ut. Jag kommer vara 18 när sista filmen visas på bio.

Vidare till semi :)

Vi vann kvartsfinalen :D  I morgon blir det Semifinal, klockan 9 på morgonen dock -.-
Lägger in ett klipp, go humor, passar mig ;) Haha "stick iväg" "ÅH snygg rumpa" :')


Dags för kvartfinal

Japp, nu ska vi snart åka och spela match ska bara få masage förs. Sedan ska vi hämta Matilda. Önska oss lycka till   :D

Majja ♥ Musik

Hellu :) jag har nu varit hemma ett tag men har inte orkat någonting. Vi spelade 8 :delfinal i morse mot Järnet. och vi vann med 4-2. Vi är nu vidare till kvartfinal som vi ska spela i kväll klockan 7. Jag skadade min rygg igen på matchen, jag hoppas att det inte blir som sist då jag knappt kunde gå ett tag. Jag tror jag ska be Anna masera mig, haha det är det syskon är till för ;)
Sedan ska jag äta något smaskigt och efter det hade jag tänkt spela gitarr. Jag fick ju en Elgitarr med förstärkare i julklapp:) men har inte kunnat spela så mycket p.g.a mina lösnaglar -.- Men nu har jag slitit av dom!  jag försöker lära mig In the ghetto - Elvis Preasly men det går inte jättebra, sedan föröker jag sätta 21 guns och Hero of wars också. Haha jag sugger på tabbs... föröker fatta tabbsen till Imagine men det lär nog ta ett tag.

Old pick, har inget på min elgitarr än :)

världens sömnigaste djur är sengångaren som sover bort 80% av sitt liv. SID :D


God Natt


Drömm söta drömmar, om typ söta ponnysar på en blommig äng tex.  Eller andra kanske drömmer att dom är riddare på en tjur. Jag vill drömma om en kemaljont med glasögon, den kan vara svår att se när den kamoflerar sig men det beror ju på om det är en smart kameljont eller inte.  Min kommer inte vara smart.

Paradise Hotel :D

Yeeey! äntligen börjar det igen, klockan 22:00 ikväll :) hahah känner mig helt besatt, men det var bara för att jag ville att Katja och Andres skulle vinna så jag tittade för att se hur det gick för dom å sen kom den jävla Rami och pajja allt så nu måste jag följa det för att se hur det går för han, hoppas på att han drunknar i polen eller att någon stampar på honnom. Han ska DÖ!... okej det var lite grovt, förlåt.  Inte dö men typ svimma eller nått.  Nu håller jag på Greta och Simon. Vilka vill ni ska vinna? :)


Majjas dag :)

  • Spelade match klockan 10:00 mot Östra, vann med 2-3. Riktigt jämn match men vi var bättre :)
  • Åkte och spelade laserdome med laget. Jag sög groft jävla hårt, fick panik inne i laburinten å blev pisst off på alla som sköt på mig. Ville sparka ner varje liten unge.
  • Åt luch på Hard rock Café med laget, rikgt trevligt :) haha där fick vi även heliumbalonger :D
  • Andades in helium på väg till nästa match. Sjöng "du är min man" med framgång, nästa gång jag sjunger för publik ska jag dra i mig några liter helium innan.
  • Spelade match mot Färjestaden och vann :) mycket tuffare match än innan, dom tog ledningen först men vi vände och vann :D

Jag är slut i bollen, känns som jag har samma hjärnkapasitet som Sid. Mina föräldrar är ute och går med min tama utter och min syster är borta, vart vet jag inte (dålig syster). Så jag är alldeles ensam i det stora mörka slottet. Faror lurar bakom varje hörn och skuggorna spelar fasliga spratt. Hoppas inte flickan från the ring ligger i mitt badkar för där ska jag dusha nu.


I USA är det förbjudet enligt lag att knuffa en älg  ur ett flygplan i Alaska.


Bio med Hanna


Haha jag rekomenderar starkt den här filmen. Såg den idag med min Hanna. Vi tog som sagt en fika i stan, eller a.. tjocka som vi (jag) är så blev det på Mcd. Vi tog bland de sista platserna för filmen. Jätterolig film!! Handlar om En dektektiv och hans medhjälpare. Rolig humor, jag skratta som en fiskmås ibland. Hanna med. Se den ;)

Gothia cup Gårdarike - Pixbo

Japp då var juluppehållet slut, idag spelade vi första matchen i Gothia cup. Vi van med 1-7. Gårdarike va inte så bra men vi va jävligt sega i början men det släppte sen. Haha en tjej i gårdarike påminnde lite om mig förr.. Jätteliten och typ sinnesförvirrad på planen, sprang runt där som en liten utter utan att veta riktigt vad jag skulle göra. Nu har jag blivit STOR och STARK för jag har ätit massor med brokoli.
Hanna tittade förbi en stund men nu har hon åkt hem igen för att fixa sig. Jag har saknat den tjejjen lite, eller mycket, okej...jättemycket :) Tror att vi ska gå på bio ikväll men dumma som vi är så kom vi på det nu och det betyder att det är fullt över allt. Har reserverat på filmen 2012 men kanske ser nån annan. snart ska vi i alla fall åka in till stan, ta en fika och se var kvällen tar vägen.

Jag när vi spela sm i falun med mitt gamla lag.
Jag när vi spelade Sm i Falun med mitt gamla lag.


Egentligen så hade inte Askungen glas skor på sig. Det var skinntofflor.

Jag saknar dig

Jag saknar dig min vän, det var nu allt för länge sen..
vi träffades sist och det känns ju lite trisst.
Du bor för långt bort och tiden är för kort.
Du bor i en håla men du är sötare än cola.
Vi borde inte va isär, jag önskar du var här.
Du är en värdeful skatt, jag ska skänka dig en hatt.
Du tror att du är ett djur då du pluggar i natur.
En av mina bästa vänner, hoppas du förstår hur jag känner.
Gå nu inte inn i nån vägg, älskade Louise Hägg .

När jag var i Tibro i sommras.


Jag och Frida



Visste du att det tar 2 timmar att koka ett strutsägg?

Stan

Godmorgon :) sovit gott? Det har jag. Dock väkte pappa mig för 20 minuter sedan och fråga om jag ville med dem till stan och ta en fika och shoppa med mammas systerfamilj. Först ville jag bara ge honnom en feting men sen ändrade jag mig :) Hahah det kanske blir att  pappa betalar om jag hittar nått fint, det händer ju inte så ofta plus att min kusin med familj inte är här så allt för ofta så man får ju bjuda lite på sig :) Jaja nu ska jag ta en snabbdusch, fixa mig och sen åka. Hörs när jag kommer tillbaks♥

Disney & Sedan dags för natten :)

Åhh jag har precis sett klart på disney filmen Micke och Molle, är den inte sorglig då eller? Både jag och min syster satt och störtlipa när hon tanten lämnar ut stackars lilla Micke i skogen :(
Jag blev fett pepp på att titta på fler disney filmer så nu blir det Lady och Luffsen ^^ efter det ska jag stupa rakt ner i min säng, RAKT ner i frammåtstupa huvudläge. Jag har gröna lakan också, sägs det inte att man sover bättre i grönt? Jag har nu testat och jag märker ingen skilnad, sover lika udda som jag  alltid gör. Haha ni vill inte veta vad jag gör i sömnen ;) Udda.. Aja, sov sött för det ska jag göra :) ♥


Bad i min swiming pool :D

Jaaaaa!! nu är det äntligen middag, jag är vrålhungrig och då menar jag verkligen vrålhungrig! jag känner för att vråla som en fiskmås. Om inte avsaknaden av min fiskmåskompis hade varit så stor hade jag galt nu. jajaj idag har jag spelat Wii, tittat på film och bara tagit det lugt, det behövs ibland. Haha jag fastna framför filmen Ice age 2Den är så jädrans kul, asså Sid är min idol, eller en av dem i alla fall ;) älskar när han står framför en arme av minisengångare och ylar, hoppar och dansar  och jag vet inte allt och så härmar dom honnom, jag vet inte om det bara är jag men... hahah kul är det iaf ;) När jag har ätit hade jag tänkt gå ut och bada i våran enormt stora och varma Pool :) hahah nej jag skojja, det är en badtunna som värms upp av en brasa typ. Den är inte stor men det är riktigt skönt och mysigt :) ca 39 grader, då är det perfekt (Y). Laddar upp en bild från senast vi badade med Mickan, Johanna. Pöss ♥Senast jag Mickan, Johanna och Anna bada :)

Kusin vitamin :)

Shu bre vad händer jao? hoppas nyåret blev lyckat för alla :)  För mig blev det inte riktigt som jag tänkt mig men ändå bra! Vi var först på förfest hos Engelin och drog sedan vidare till en annan fest i torslanda. Där var vi vid tolvslaget och det var riktigt roligt. Ett tag var Julia och Mimmi med också :) dom kom till Engelin men sedan splitrades alla igen och de åkte vidare till en annan fest någon stans. Jag var med Frida, Daniel och Rutan hela kvällen, dock hade det varit roligt att fira nyår med mer folk som man har kännt längre... men jaja :/  Vi avslutade kvällen hemma hos Daniel där jag slogs med rutan om ett tunt täcke på en liten luftmadrass hela natten. Jag frös som en jävla hund! Trodde att jag skulle tappa mina fötter, i så fall hade det varit bra om fötterna funkade som mjölktänder... att man tappar dom och så växer det ut nya stora fötter.  Nu är jag hemma igen i allafall och mina fötter sitter fortfarande kvar. Min kusin och hennes familj är hemma hos oss nu också. Min lilla kusse är född samma datum som jag fast 7 år efer mig. Hon  heter även nästan som jag heter i mellannamn, hon ser exakt ut som jag gjorde när jag var 9 år, hahah  ;) Nejj nu ska jag och Alina spela Wii igen, jävlar vad bra hon är på tennis va!? hon vinner hela tiden ;) hahah jag har träningsvärk i armarna  :(
Ha Det Gött Hejj♥
2009 var ett bra år men 2010 kommer bli ännu bättre


RSS 2.0