valborg

Hej där!
Idag är det Valborgsmessoafton och jag är lite grinig för att jag inte kommer hinna se kortegen idag!
kvällen hade jag tänkt spendera men några klasskompisar, först middag hos Hanna och sen hade vi tänkt dra ut med lite andra kompisar. Kanske till Sannegård, sen ska vi hem och stupa hos mig och Hanna. Detta är planerna men man vet ju aldrig vad som händer...
Hoppas ni alla får en trevlig kväll!
Jag vill även passa på att gratta Frida och Daniel på deras ettårsdag.

Denna måla jag igår  :)


AE1.. Ack!


Hahah såhär lät det i skolan idag :)

YOOO MAN! kränkt? räck upp en hand..

Jag vill bara inflika en liten sak  i MIN blogg om det är okej? : 
 I inlägget som heter Bröllop skriver jag ju om MINA åsikter om förlovning, vilket är ganska självklart eftersom att det är min blogg som sagt. Och i det inlägget menar jag inte att hänga ut någon speciel person utan att mera framhäva mina åsikter. Jag skiter faktiskt fullkomligt i vilka som  förlovar sig hit och vilka som inte förlovar sig dit. Det är deras egna bekymmer! Jag har faktiskt inte syftat på någon utan mer på helheten "förlovning och giftemål" eftersom jag skulle på bröllop den dagen.
Så .. om någon (stackare från socialtjänsten) har kännt sig kränkt eller ledsen över det inlägget kan den sluta sura nu för jag ber faktiskt om ursäkt om jag kränkte någon.
Men i MIN blogg är det MINA åsikter som gäller!
Läs inte mer om du ska börja gråta.. det är inte det denna bloggen är till för.



Adjö!

Veckans Trollformel

Confringo
får föremål att explodera.

Som det känns att min hjärna ska gör nu!


två ord (och en parantes) räcker..

GOD NATT (efter scrubs såklart)

Mannen slutar aldrig göra celler, men kommer i en sorts ålder han också. Den kallas panikåldern.

städdag

BLÄ!

idag hade vi engelska nationella, det gick la hyffsat. Hoppas det gick bra för er andra!
Sen hade vi 2 och en halv timmar lång håltimma.. för att sedan ha en franska lektion. Men efter som vi inte ska ha någonb franska i mon bestämde vi oss för att gå på franska n i dag. och vad tror ni händer? JO såklart kommer inte läraren!! jag kunde ha åkt hem direkt efter provet vid 10 på morgonen -.-
Vi satt och vänta på han i 25 minuter och när vi tillslut bestämde oss för att gå.. DÅ kom han! mötte han i dörren på vägen ut ur skolan. Snacka om otur.
Nu ska jag städa för det har jag lovat min mamma!

Ide

Nu ska jag gå i ide igen hörrni! har inte tänkt på hur lite timmar jag har sovit de senaste nätterna. Nu slår det iaf tillbaka. Kan inte hålla ögonen öppna.
Sov gott!

ååh herree!

Idag hände det igen!!
Jag låg i sängen och prata med pappa och anna så plötsligt bah somna jag framför Annas ögon. Jag fick sånna dödsryck som man får precis innanman faller i dvala ni vet.. hahah det hade jag med viljat se.  
Aja det va inte det jag mena med att det hände igen utan när anna skulle väcka mig till middagen såå... tjaaaah ;pPPp;PppP
A  ni  som som läst min blogg ett tag kanske har fattatvad som kommer hända.. Jag frågade vad klockan va i sömnen typ, och när hon svarade "tjugo över åtta" vaknade jag till liv som en kokande krabba!!!!
och skrek som en galen höna
bah: VAAAAAAAAAAAAAA!!???? TJUGO ÖVER ÅTTA???
stackars Anna: eeeh ja.. vadå vad är? det har du typ missat scrubs eller vad? :/
Yrande Majja: EEEEEH VI HAR ENGELSKA NATIONELLA IDAG OCH VI FICK VERKLIGEN INTE KOMMA FÖRSENT!! han sa det i fredags..fan .. när ska jag nu göra provet.. Alan kommer slå mig... IG i EngelskVAAA? Scrubs?
"tittar upp förvirad med sömnen i ögonen, ser mig omkring som en virrig höna, rycker åt mig mobilen och ser att det står 20: 22"
Det är fortfarande Tisdag!

Det roliga är att jag har pratat med min mamma i sömnen i typ en kvart. Jag lät henne ta min bok och samtidigt erbjudit mitt bokmärke  på köpet. inte bara erbjudit utan bah "det finns en papper i den där, du får den" jag har gjort den själv men det är ingen fara.. du får den! den är jätta bra!! " ( vi prtar nu om en pappersrämsa som jag rivit av ett vanlig A4 papper.)
Jag hade även tryckt upp ´min mobil i hennes ansikte pch bah:
*HÄR! jag somna med den.. TITTA!
Hahha jag kan se min stackars mamma stå där med boken i handen medan jag försöker få henne att ta bokmärket också och plötsligt får hon en mobil upptryckt i nyllet..
Hahah Guuud.. ibland kan jag liva upp en dag utan att vara vid medvetande, det är profitionellt.


I skolan med polan

Här i skolan är man trygg, Karin är så himla snygg
Majja skrattar som en fisk, hon kan inte va helt frisk
Henrik tror att vi är dumma men vi hatar bara summa
Karin tycker han är kul, till sammans ska de fira jul.
Jag vill ha en egen måne, i mon ska jag flytta till skåne.
Hoppas ni får det bra, karin hon är go och glaa.
Blinka lilla stjärna där hur jag undrar var du är.

♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥
♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥
♦♥♦♥
♦♥


chillar på deeeeeeee

Idag mina vänner har jag varit i skolan, ganska soft dag om man inte räknar med naturen. Efter det mötte jag frida tog spårvagnen med henne en hållplats - fick mina leggings- han ge henne en kram och säga hejj- och sedan var jag tvungen att gå av.. jag har saknat henne så! a efter det åkte jag till backplan och träffade en kompis som jag inte träffat och pratat med på jättelänge så det var jättekul!
Nu sitter jag här och lyssnar på musik och kikar runt lite, borde läsa samhäll och plugga ekonomi men jag tror jag skjuter upp det nån timme.
Vad är felet på mig? jag har varit hungrig hela dagen? problemet är att jag också har ätit hela dagen.

George W. Bush var cheerleader i skolan.

och nu känns det ännu segare...

För nu gör min rygg nästan lika ont som för en vecka sen. FAN.
Jag ska spela i falun och jag ska fanimig träna varenda jävla dag fram tills dess!
så nu kan gud eller vem fan det är som vill plåga mig byta offer för jag kommer inte bry mig längre.
Jag kommer knapra smärtstillande som godis och ignorera smärtan tills den försvinner.

Ha en jävligt trevlig natt allesammans!

känns segt

min rygg känns bättre nu så ska försöka va med och träna. På ett sätt känns det skönt ska bli gött att röra lite på sig, men samtidigt skulle jag gärna sitta hemma och titta på film och dricka cola.

Det är förbjudet att kyssas för "sexuell njutning" i Iran. Den som ertappas döms till 100 slag med piska.

Söndagar är vilodagar

aa för vad man än har gjort på lördagkväll så är man alltid seg på söndagar iaf. Ibland kan man inte resa sig upp utan att det snurrar som fan och att man mår sjukt illa. Eller så är det bara som idag, att man kommer på att man älskar sin säng och tänker passa på att ligga och gosa i den så länge man kan innan skolan börjar på måndag igen.
 
Igår var jag med min gamlaklasskompis Sara K, vi hade en mysig lväll ihop. Det är så konstigt för vi träffas inte alls ofta längre (vilket vi ska ändra på) men asså det blir aldrig en såndär konstig stämmning mellan oss.. det kanske blir tyst men det blir aldrig pinsamt. Hur lång tid det än var sen vi träffades så känns det ändå som om det va en helt vanlig dag i nian när vi till slut träffas. Man lixom faller in i de gamla banorna.
Svårt att förklara men jag tror ni fattar vad jag menar.

Nu ska jag skriva Samhällsarbete och sedan ska jag läsa och tro mig, jag tänker inte ta ett steg ur sängen så länge jag inte måste.



I love rock'n roll,

Men vad spelar det för roll?

när jag ändå inte har nån koll,

vad tycker du om ballader?

själv gillar jag charader.


Grattis Sussan och Håkan!


Jättefin vigsel!

bröllop

ja nu ska jag och min syster snart gå ner till kyrkan och kolla när våra grannar gifter sig. Efter 20 år i ett förhållande har de insett att de älskar varan ;) Haha nejj men lite komiskt är det.
Att gifta sig är en stor händelse i sitt liv, man lovar att man skall älska varan tills man dör. Jag är inte kristen men jag tycker fortfarande att alla de kristna traditionerna är väldigt viktiga. Som förlovning t.ex. man TROlovar sig, alltså man lovar att man en dag skalla gifta sig med varandra. Mannen ska gå ner på knä och säga "jag älskar dig vill du gifta dig med mig och leva med mig för evigt". så va det för bara några år sen, det var en stor grej om någon förlovade sig. NU har fjortisarna gjort förlovning till något vardagligt. Typ "ah nu har vi varit ihop ett år nu vi ska fölova oss snart.." bah HAAALLLÅÅÅ?? vad hände med de romantiska delarna? och hur kan en 15/16/17  årigt barn veta att den vill spendera rästen av sitt liv med en person som den bara har kännt i ett år? för förlovar man sig så lovar man att gifta sig och gifter man sig lovar man att leva med den tills man dör.

Hahah.. ha en fin dag.

The Wizarding Woeld of Harry Potter

Jag hoppas att ni alla är medvetna om den pågående uppbyggnaden av The Wizarding World of Harry Potter i Orlando i Florida. De bygger upp hela Hogwart och Hogsmade och man kommer kunna gå runt och kolla i olika afärer,  bla butiken Dervish and Banges ochkunna  Fika inne på puben The three broomsticks.
Fatta vad fräckt, att gå i koridorerna inne i Hogwarts eller strosa runt bland afärerna i Hogsmade?! Som att vara där på riktigt. Självklart finns det olika atrakrioner man kan åka, där ibland en berg och dalbana som visar 3:D videos. Som om att man flyger tror jag det var.

Jag säger bara en sak... nån gång i mitt liv ska jag fan dit. Om jag så ska åka dit när jag är 80 år! så länge jag får se det innan jag dör är jag nöjd.

En skiss över hur Hogsmade kommer se ut.

The three Bromsticks.

Vad Daniel, Rupert och Emma tycker om idén att skapa en Harry Potter värld.

Det är som att ta ett kliv in i filmerna.

nu är det slut på veckan....

DET ÄR DAGS FÖR FREDAGS MYS!

idag har jag varit i skolan, och bla haft matteprov som gick så jävla dåligt!!!
Önskar att jag hade stannat hemma och sagt att jag va sjuk så jag kunde få nåra till dar på mig att plugga.. ååh vf gjorde jag inte det? Joo för jag är asdålig på att ljuga.. hade nog ringt till min mamma och bah :"Fööörlåååt!! jag är inte sjuk! jag ville bara inte ha matteprov idag!! *buuuhuuu* jag är så dålig på det!
Mamma: "Jag är INTE arg... bara väldigt, väldigt besviken."

Sen har jag passat på att göra bort mig in för karins spanskatjejj. Hon måste trott jag va knäpp.

Detta är mitt hår idag.

Själen liknar plastpåse. Den är tunn och genomskinlig och rymmer ca fyra liter vatten.

Ja jag lever

Sådan torka som det har varit på min blogg idag så kan jag förstå att man tror att jag har dött.
Det borde jag ha gjort med efter allt matte pluggande men sedär.. här sitter jag nu och skriver onödig fakta (bokstavligt talat, se längst ner ;) )

Annars så har faktiskt Sebbe varit här och lyst upp min dag för tredje dagen i rad nu, lilla gulleponken där!
Jag har drucket 4 koppar kaffe för att kunna sitta och plugag hela natten om det behövs.. problemet är att jag tror att jag är alärgisk mot det! hinner knappt dricka upp förren jag håller på att bajja ner mig.
Så nu ska jag gå bajja. Ha de gött hejj.

En ko producerar hela 60 liter saliv per dag. Vi producerar 1-2 liter.

Födelsedagsbarn

Tryck på play knappen på videon och ta sedan i från tårna och sjung ut för vårt lilla födelsedagsbarn Emil Christensen! ja idag blir han 17 år förstår ni.
Jag vet att det kan kännas konstigt att sitta och sjunag ja må han leva för sig själv, särskilt för någon man inte känner.. men det brukar jag göra.
Iof är jag ganska knäpp och min högsta dröm för tillfället är att simma med ålar medan mamma står och sjunger nationalsången. nejj nu spårar det ur...
GRATTIS EMIL :D




Veckans Trollformel

Reparo
Lagar söndiga saker, Hermione använder den
bla på Harrys Glasögon i första filmen.

Jag skulle vilja använda trollformeln för att laga min fuckade data!
Den segar som fan och hänger sig varje kvart.
Dessutom har jag sprängt högtalarna.

Hermione Granger.


Träna eller inte träna? Det är frågan...


Om man öppnar ögonen och det är slldeles svart, då är man medvetslös.


Min låt till Hanna


Misshadel

Ja idag har jag, Hanna och Karin varit och tittat på en rättegång om misshandel. Det var intressant.. hoppas verkligen tjejjen som blev misshandlad vinner!!
Var tvungan att gå innan vi fick veta hur det gick..

Nu är jag hungrig som en gnu och sur som en spätta, jag måste plugga matte nu!!! som fan att jag måste...
BAJS!

När jag kom hem gjorde jag en liten hemlis... mohahaha! kanske får veta nån gång.

Simma lugnt!


Good night


Jag vill ha en iller som husdjur.

Dra upp den där..

Haha jag måste nämna att jag och Hanna råkade på en helskön kille påväg hem från skolan idag.
Han sa  bara en mening iprincip men fick lixom fram sitt budskap och bevisade vad han var för person direkt.

såhär:
Jag och Hanna kommer gåendes sakta vid 5:ans hållplats på brunsparken, vi småpratar lite om allt och inget när en rätt snygg mörk kille med röda glasögon pekar på hanna...

Killen: Dra upp  *pekar på Hanna*
Hanna: Vaa?
Killen: Dra upp den där saken *pekar på Hannas jeans*
Hanna: Haha vill du att jag ska dra upp gylfen? *drar upp gylfen* okej..
Killen: Bra!

Sedan sa han inget mer. Han hade framfört sin mening och var nöjd över sin insatts.

Så ska jag fan också göra nästa gång jag ser en främling med öppen gylf.

Sveriges kortaste namn är Bo Ek


haltande kärring stoppar upp trafiken på cykelbanan

SÅ känner jag mig!! precis som i rubriken!
Idag när jag kom hem var jag tvungen att gå till läkaren för min pappa hade bokat tid där. fattar nì?.. GÅÅÅ?
asså jag känner mig så patetisk.. jag är fan 17 år men det ser ut som om jag är typ 70 och det är också så jag känner mig. efter att jag fick ont i min tygg irriterar jag mig på att busschafören stänger dörrarna i bussen för snabbt, jag HINNER inte av!
Jag kan inte resa mig upp ur sittande eller liggande ställning utan att framföra ett lixom plågat knorrande ljud och grimasera med hela ansiktet.. PRECIS som irriterande tanter på bussen. Idag när jag var påväg hem från läkaren så var det tre barn som plingade med cykeln för att jag var ivägen och jag blev så jävla sur att jag hade slagit dem med käppen, eller åt minstånne hött lite med den och mumlat för mig själv "ungdommen nu för tiden, ingen respekt för oss gamla! dom skulle ha left på min tid.. då krävde man minsan inte att äldre damer skulle akta sig ur vägen för dem"  PLUUS att jag har grått hår.. kan det bli värre?
Ggaaaaahhh jag har blivit en tant. Från och med nu får ni kalla mig Majvor.

Majvor på prommenix.


home sweet home

Nu är jag hemma frånt täningslägtet! Jag har tyvärr inte kunnat va med och träna säskillt mkt.. typ sprungit 3 varv runt planen (uppvärmning) och sedan stått och trixat och lekt lite med bollen för mig själv i ett hörn. MEN jag har faktiskt cyklat lite, på sån spinning cykel AS jobbigt... har så feting ont i röven nu så jag knappt kan sitta ner (vilket egentligen är bra efter som naprapaten som jag va hos sa att jag hellst ska stå eller ligga, INTE sitta. Jag känner bara såhär: haha FUcK school)

Aja nu är jag hemma iaf.. innan vi åkte hem åkte vi (jag, mamma och Pappa) till min sommarstuga i fiskebäckskil typ 10 min från grundsund där vi va på läger. Ååååh det va så mysigt!! älskar det lilla huset och omgivningen, blir så lugn innombords och känner mig fridfull. Gick runt och sög in så mkt av den underbara doften av huset som möjligt, önskar jag kunde spara lite i en burk och ta fram och lukta på när jag blir sur och trött.
Sen gick jag ner med Rossi till bryggan och där satt vi och myste vid havet, dinglade med benen och lyssnade på de skrikande fiskmåsarna.

Majjas Tankar: åååh gud så härligt, här skulle jag villja stanna för evigt! vad fint vattnet är, inte mkt båtar i marinan så här års.. fiskmåsarna låter mycket bättre här i fiskebäckskil än i gbg undra varför? hmm...tråkigt att det blåser annars hadde jag fan hoppat i vattnet.. iof kanske det finns maneter, NEJJ idiot dom trivs inte i kallt vatten! omeeeh.. sköldpaddor då?

Rossis tankar: men FÖR I HElVETE!!!! jävla fågelfän! kom ner hit så ska jag käka upp er till middag! *Gnäll*Jävla fegisar.. om jag kunde flyga skulle jag tagit er på 2 sekunder *gnäll* KOM NER NUUUU! *gnäller högt*
jag kanske kan flyga... jag hoppar nu!...ett.. två TREEE.. *tvärnitar* AJJ FAN! vatten.. vi tar det en annan gång FUCKERS!


Min utsikt :)

Träningsläger

Nu har jag kommit hem efter att ha varit på ryggakuten där en naprapat har knäckt och masserat min rygg. nu har jag ondare än någonsin och det passar ju väldigt bra med tanke på jag och mitt lag ska åka på träningsläger nu om en timma typ. vi ska tydligen spela ihop femmor till Vikingline cup i maj, vilket betyder att jag inte kommer hamna i nån femma :) yey. Jag blir så JÄVLAHRLVRTESFITTSLYNIGTAPARG på det här! Jag har aldig tidigare haft så ont så jag inte kunnat spela men nu de senaste månaderna har jag haft låsning i ryggen, benhinneinflammation och nu åter igen låsning i ryggen fast på andra sidan.. så nu har vell gud, eller vad fan det är, kommit på att jag inte blivit tillräkligt plågad här i livet redan, såå...  HÄR KOMMER ALLA SKADORNA PÅ ENN OCH SAMMA GÅNG, jaaa här kommer alla skadorna på eeen och samma gååång

Jag kommer inte kunna skriva i helgen. så ha det så bra här hemma.
Fuck off.


Fish head Curry.

En helt vanlig torsdag

Idag skutade jag 10:15. Det va niiicee!
Jag och karin åkte hem till mig och här har vi varit och pluggat och lite annat fram till nu. Nu har hon åkt hemoch snart kommer Hanna hit. Vi ska kanske boxera ut min moppe ur källaren och inviga den för året med att åkat till torget och återlämna böcker och köpa piller.
Sen ska vi nog hem till henne, där ska vi hadet livat ... mohahahah! ska sova där är det tänkt.
Nejj nu får ni ha det så bra för nu sk ajag packa in för träningslägret som vi ska på i mon.
Simma lugnt.


En bäver har ca 22000 hårstrån på magen inom en area på 1 kvadratcentimeter

 


Ajj...

jag har så förbannat jävla ont i min fucking rygg igen.  Kan knappt gå.
kul.

Ha det gött hejj


Scrubs

Jag tror jag såg det sista Scrubs avsnittet forever igår! jag satt och böla... jätte sorgligt när J.D sluta men även jätte fint när han typ såg sin framtid spelas upp framför honnm. Va det det absolut sista eller kommer det fler sesonger?

Kickar

a nu kickar jag till skolan snart. Vi ska springa i slottskogen.  I vanliga fall hade jag blivit bitter över det men nu är vädret så fint att jag bara är glad för att vi får vara ute!
JAG ÄR INTE BITTER!

färdig tränad

Ja nu är jag hemma från fysträningen och jag är trött och sliten. mamma gör kvällsfika nu så jag behäver inte va hungrig länge till iaf. Jag är dock rätt sur... jag fick inget feriejobb!!! Vad ska jag nu få pengar till kreta ifrån.. mitt sista hopp är på pappas eller mammas jobb -.-
Jag lovar att min rektor som skulle lämna in lapparna har glömt bort det för det är inte en jävel från våran klass som har fått ett jobb.
aja..
här kommer några bilder på mig och Anna från the studio (allt för dig Hanna ♥):








Har några till men den som väntar på nått gott ni vet.
Tack och hejj.




ONDSKA

Hahah ja det var det västa! Jag satt och läste Metro i godan ro och mina tankar var påväg att vandra  till en helt annan plats, solen värmde genom glasrutan och jag hörde fåglarna kvittra långt borta.. och DÅ! röcks jag brutalt och snabbt tillbaka till verkligheten av ett skrik! Ett skrik så ont som om det skulle ha kommit från självaste Hades, ett skrik så gällt att jag höll på att börja gråta i av ren barn reflex. Och där stod han, Helvetes busschafören...
Han tog i från botten av sin tjocka mage och spände munnen så mycket att han blottade sina ovårdade tänder och skrek : "DU KAN GÅ UT! JAG VILL INTE SE DIG HÄR IGEN! GÅ UT NU!"
Jag höll ärligt talat på att bajja ner mig av chock.
Hanna frågade varför (det var bara henne han skrek till) och då skrek han:"DU HAR FÖTTERNA PÅ SÄTET, DET ÄR FÖRBJUDET!!! UUUUUT!!!"
Hanna gick av bussen och snäll som jag är följde jag efter.
Nu kommer jag till min lilla fundering:
Självklart fattar jag att de inte vill att man skall ha fötterna på säterna efter som de måste städa sen. MEN jag har aldrig sett en lapp där det står "Du får inte ha fötterna på säterna" eller någon busschafför som någonsin sagt "välkommen ombord, inne i den här bussen gäller följande regler: du får inte äta glass, kissa, supa, springa maraton eller ha fötterna på säterna i den här bussen! ha en trevlig resa"
har ni?
Iaf så gorde inte Hades det iaf. Och det irriterar mig, för hur ska man då veta att dte är förbjudet egentligen? Han kunde ju iaf gett Hanna en varning i stället för att kasta ut henne direkt. Dessutom orsakade han mig en fruktansvärd Chock som det kommer ta flera veckor för mig att hämta mig i från. Jag kanse till och med drömmer mardrömmmar..
Tänk om vi hade varit påväg till något jätteviktigt som en begravning eller till dagis för att hämnta min lilla syster (som självklart kommer gå ut i vägen och vänta på mig och medans jag står och väntar på nästa jävla buss och blir överkörd eller bortrövad av en pedofil)
Hur skulle det kännas Hades? HA? nejj juste!!!
Det va ju faktiskt inte mig han va arg på men det var faktiskt mig han skrämde ihjäl så jag KRÄVER en ursäkt.. Nu bumms på en gång!
nejj men asså förbjud grejjerna innan ni kastar ut folk och säger att det är förbjudet kan vara ett tips till framtiden.
PS. jag tycker synd om dina barn Hades.. om du nu har några.


räknar dagar...

Jag räknar ner dagar till bio premiären av Harry Potter och dödsrelikerna (del 1).
Men jag vet att jag inte borde göra det.. för när jag väl längtat mig igenom hela sommaren kommerjag  plötsligt ha j sätt första delen. Sedan kommer jag längta ihjäl mig till andra och sista delen.. och när jag väl har sett den kommer det att vara helt slut, över,finito! inget mer att läsa inget mer att se :O
Omg vad deppigt och sorgligt detta låter men de är ju sant! kommer ju självklart se filmerna 1000 ggr till och läsa böckerna om och om igen men det blir ju aldrig samma sak som första gången man läste dem eller hur?!
Jag minns känslan av att ligga och läsa och verkligen undra vad som händer på nästa sida, om någon person kommer överleva eller ta sig ut ur knipan osv..
Tjaaah nu när jag läser ligger jag typ och väntar på att det bästa ska komma, jag vet ju redan i förväg vad som händer. Lite tråkigt men samtidigt gillar jag det.
Känner någon igen sig?


Första delen av Harry Potter  7 kommer på Bio 11 Nouvember i år och andra delen kommer 15 juli 2011 om inget blir ändrat.

Bara 211 dagar kvar nu. yey!


God Natt!

Sol

Idag har två solar värmt mig! Solen på himlen har värmt min hud medans min andra sol Karin har värmt mitt hjärta.
Japp idag efter skolan förljde Karin med mig hem så vi kunde jobba lite med Engelska redovisningen.
Vi gick en promenad med hundarna och njöt lite på altnanen i den underbara värmen. Vi försökte plugga där ute också men det gick inte på grund av den förbannade solen som gjorde att man inte såg något på dataskärmen.
Jag älskar sånna här dagar, det är så mysigt och våren får mig att börja minnas alla minnen man haft genom åren.
Typ som när vi gick i 7:an och de första solstrålarna kikade fram på vårkanten, då stormade vi berget på skolan, hade vattenkrig på skolgården och började spela fotboll på Gympan. Dom tiderna saknar jag.
Och i 8:an när jag äntligen fick min älskade moppe och körde den vart jag än skulle. När jag ramla första gången.. mitt framför min dåvarande kruch, pinsamt.. me fortfarande en dag jag minns.

Och i lördags var jag ute med hanna, Emil och Tobbe en stund. Vi stannade till och gungade på Tångenskolan.. JÄVLAR jag började nästan gråta av nostalgi. Jag minns hur vi spelade kula på vårens raster och att vi klätrade i de palmliknande träden för att sedan rusa in när skolklockan ringde för andra gången. Minns hur vi satt på räckerna precis utanför dörrarna i bronäspaveljongen. Är det bara jag som skanar lässtunden vi hade varje dag innan vi började med de andra lektionerna?
Jag minns till och med första dan i 4:an, vi pratade om vad vi skulle packa med oss på våran resa, vi skulle cykla genom sverige förstår ni.
Ååååh nu blir jag helt salig igen..

Aja här kommer lite bilder på mig och min Sol:


Sol!

 


Innan veckan är slut måste jag kasta in en ...

Veckans Trollforlmel

Impedimenta
-stoppförtrollningen

Får saker att stanna eller stötas bort

Harry lär sig den under sitt fjärde år då han övar förtrollningar som han kan
ha användning av inne iden förtrollade laburinten.

skulle vara lämplig nu för att få påsklovet att stanna
eller morgondagen att stötas bort.


Skelar

Idag hade jag tänkt plugga som en Gnu. Men det har inte gått så bra, har inte äns gått upp ur sängen.. har legat och läst New Moon hela dan för att lungna ner stressanfallaet som sakta börjar ta form i min kropp. Jag har läst så länge att när jag nu tittar på datan så ser jag dubbelt.. jag skojjar inte, det är jättejobbigt faktiskt!
i kväll är det träning men jag mår inte så bra så får se om jag går på den.
Frågan är hinner jag läsa ut New moon i idag med 200 sidor kvar av boken? Alla somm älskar Twilight räcker upp en hand!
och jäklar ja! .. jag snacka med ännu en Twilight nörd här om dan och hon sa att det ska komma en till bok! är det sant? :O
En fortsättning på Braking dawn fast ur en annan vanmpyrs ögon.. tänkte att hon kanske mena Midnight sun först (Första boken ur Edwards ögon) men hon sa att det va en annan.. och att den bara skulle säljas i 2 dagar och efter det skänkas gratis till alla som vill ha den som tack för att alla har varit sånna bra fan typ?
Hoppas att det är sant!

Åååh i Juli kommer Eclipse på  Bio!

Längtar

El Classico

Barcelona kommer vinna och där med basta!

här slänger jag in en bild av de jag tog idag också, kommer säkert fler på alla tre innom en snar framtid.


The studio

Okej jag vet att nästan varannan tjejj i hela sverige har varit och tagit modell bilder på the studio eller liknande men det hindrar inte mig från att säga att det var grymt kul! (och att Majja, Anna och Frida tydligern verkar vara dom bästa modellerna som någon sin infunnit sig på någon av dessa olika "modell för en dag" sakerna)
aa vi blev sminkade jätte coolt och bilderna blev så bra att jag ville ha allaihop. Dock fick vi 10 var plus tre gruppfoton så det va bra!
Aa frågan är om jag ska lägga upp några bilder?.. det blir senare i kväll eller i morgon i så fall.

Jag blir så JÄVLA arg!

Idag ska jag, Frida, Anna och Hanna till the studio.
Det kommer säkert bli jätte kul men just nu känns det inge roligt alls. Jag hatar när en person förstör för alla, inte så att jag tror att Hannas frånvaro gör det tråkigare för Frida eller Anna men för mig gör det det och är jag sur lär det ju inte bli särskilt kul för någon. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅHH!!!! Jag blir så jävla förbannad!
H E L V E T E

Grillning i Sannegårdshamnen

Ja nu är jag hemma efter en trevlig kväll i sannegården med massa goa människor!
Jag, Hanna och Nina var där redan vid 7 och försökte tända våran engångsgrill men det gick inget bra.. sen efter det kämpade vi som fan i ca en timma med att få igång en jävla brasa och till slut fick vi fyr på det!
Nu är jag trött och ska snart stupa brevid Frida i min säng.
Natti natti

Bilder:

Snygga?

Vi jobba på det.

YEES!

Big löve.

det va en bakot kullebytta.

God Natt.

Glass på Runktrappan (Lejontrappan)

Idag har jag och Nina varit i stan, fasten vi lovat att inte köpa något så kunde vi inte hålla oss! Så det blev en del inköp en då.. men men what ever.

Så kan det ha sätt ut:

Nina in action

Smile

Dagens inköp:
Engångsgrilll 25 kr
Korv 10 kr
Korvbröd 17 kr


Vårdagar och Nina gör mig lycklig

Vilket sammanträffande att vi ska träffas i dag då och att det är en vacker vårdag! jag kommer bli dubbelt så lycklig!
Dagens planer är att gnugga sömnen ur ögonen, fixa mig, träffa nina, åka till stan och sitta och äta glass ute i solen, kanske köpa nått om jag har pengar.. fast jag sparar så kanske inte iaf, och sen på kvällen blir det grillning med lite kompisar för hoppnings vis!
Jag har nu ätit frukost och fått damp på min nya kamera för den inte gör som JAG vill!
Jag ska bara kasta den i väggen sen kan jag börja med dagens sysslor.

Nina fina och majja bajja :)
Flodhästen är det djur i afrika som dödar mest människor.


17 år

Ja! det är sanning.. rykterna ni har hört är sanna! jag blir 17 år idag. Jag har alltså uppleft 17 vårar hittils och vi får hoppas att det blir en hel del fler!

Majja April 2008


Majja April 2010

Finns det äns någon skilnad?


Party

japp nu taggar vi om för fest, hoppas ni alla får en lika trevlig kväll som jag hoppas att jag får.Sarah och Matilda är här nu och vi ska snrt dra oss så ni får ha det så bra! pööss

Vill ni veta en hemlis? I natt klockan 00:00 blir det den 8:e  april och då blir lilla Majja 17 år.
Yeey.


Piss skit och vadumekum

Nejj jag vet faktiskt inte varför jag skrev det som rubrik, fick en inpulls bara och så det får mig att tänka på Frida. Hon är idalarna nu, vårt hemland.
Jag saknar henne!
Frida om du läser detta så saknar jag dig jättejättesuperdupermycket! ♥

Nu ska jag faktiskt skriva lite historia, fönstret står på vid gavel så den härliga vårluften strömmar in och svalkar mig och får mina tankar att klarna.


Ansad

Ja nu har jag ansat mitt hår. Det betyder att jag har klippt mig. Det ser inte ut att vara så stor förändring men DET kan jag säga er.. att med dom få tussarna hår som lämnade mitt huvud, med dom förljde även den gamla Majja med!
Detta är mitt nya jag



Ärligt talat gillar jag det...
men tills vidare kör jag på det här när jag rör mig bland vanligt folk... ->



 


Aladin fore the win!

Hhihiiihiiiiii
Jag har tittat på Aladin i dag, dom filmerna är mysiga!
Nu ska jag just böeja titta på "Aladin and the king of theives" (40 rövarna)

Ha en fortsatt trevlig dag och Simma lugnt.

blääääää är det träning i dag?

Deg Tisdag

Idag känner jag inte för att göra någonting. Vill bara vara hemma och mysa med mina bästa böcker, filmer och musik.
Jag fick en alärgisk shock i morse, tror det var av bananen jag åt till frukost. Det klias fortfarande i halsen men jag har lättare att andas nu så det är skönt.

Jag borde jobba med Historia uppsatsen idag efter som jag inte har nått annat planerat och kanske Singapore power pointen men jag väljer att skuta upp det till en annan dag så jag får panik i slutet av veckan när jag inser hur mycket jag har att göra.

Gör aldrig volter utan en mjuk matta under om du är nybörjare.

Goderlig Natt

jag och hanna tog en liten kvällspromenad. Hon på bilden... det är jag.

I USA är det enligt lag förbjudet för skilda kvinnor att i Florida hoppa fallskärm på en söndag.


Jag brukar inte....

Ta kort på det jag köper men idag fick det bli så



Frida och Majja bubblar av sommarkänslor och taggar stenhårt in för kreta i sommar!

Jag heter Katarin... jag vet

Hejj Hopp!
dagen har spenderats med Tvillingarna Mickan och Johanna och såklart min syster. Det har varit riktigt mysigt! men nu är jag hemma så tack för helgen flickor.
Nu sitter jag här.
japp jag sitter här och väntar på att frida ska ringa, Vi skiulle igentligen till deep idag med elin men nejj det sket sig.
Såå.. något kul får vi ju hitta på, men igentligen behöver jag inte göra något kul när jag är med frida.. bara att få vara med henne gör mig nöjd.
Aja nu ska jag fixa mig lite smått, ha det gött hejj.

En räkas hjärta sitter i huvudet!


Glad Påsk!

Vilken otroligt härlig och fantastisk dag :D
Den har spenderast med Mina och Annas bästa kompisar Mickan Johanna och Niklas!
Gick upp i hyfsad tid och åkte in till "stan" jätte gullig liten stad, vi kollade runt lite och åt glass ute i solen vid en å. När vi kom hem bestämde vi oss för att det inte går att sitta inne en dag som denna så vi gick ut och hade picknik, sedan gick vi ner till sjön och kastade isblock. Aftonen skall spenderas här också så det blir mysigt. Vi skall bada i deras swimingpool bla. Det är dags att börja tagga om in för i mon då jävlar blir det röjj med Ein och Frida och lite annat folk!
Kanske hörs sen om jag har tid.
Simma lugnt.

Johanna, Jag, Mickan och Niklas nere vid sjön!

Remember me

Igår var jag och Frida på bio, vi hade tänkt se Avatar men det blev Remember me i stället, ni vet den där Robert pattinson är med?
I alla fall så va det en av de sorgligaste filmer jag sätt! iof en av de bästa också. Det är något med Robert som gör att en film med honnom inte kan misslyckas, okej nu tror ni att jag är en liten fjortis som är kär i honnom men saken är den att han är väldigt duktig! Hans anstiktsuttryck och minspel gör är så jäkla bra! vill man vara säker på att filmen man gjort ska bli en succe så är det bara att sätta in Robert som huvudroll.  Det är något som säger att den karaktär som robert spelar alltis måste blir förälskad på ett konstigt sätt eller i något han inte får bli kär i, Det bästa är att han gör dom sollerna så bra!
Jag rekomenderar den starkt!


aaaaa.... jag och Frida har haft en riktigt chill och go morgon, men nu ska hon snart hem och  jag ska städa -.- Sen kanske Jag och Anna ska till Alingsås och träffa några kompisar.
Kommer bli riktigt roligt!
Simma lugnt så länge.


April April

asssååååååååå!!!
Idag är det  dagen  man   får luras, men det gör jag varje dag ändå så det spelar igen roll! Dock  är det min mammas fördelsedag idag så grattis till henne :)♥

Idag har   varit en  bra dag och kommer fortsätta vara en bra dag!
Det började med att vi sjöng för mamma, sen var det dags för skolan, bara tre lektioner var av två var dataarbeten sådet va gött. Efter  skolan åt jag och Hanna lunch på Pizzahut. Trevligt  trevligt. Sen träffa vi nån vän till Hanna.
Efter det åkte jag hem till min stjärna Frida, och på bussen träffa jag mina sockertoppar Malin, Sandra och Sara!
Så nu sitter jag hos Frida och har nyss spelat trummor..  jag suger!'

I  kväll ska  vi på Bio :)
Ha en trevlig kväll, och till er emos där ute..  dra inga förhastade slutsatser (med tanke på skärtorsdagen och allt)

RSS 2.0