The Twilight saga

Halli Hallå!
Jag och min syster har just sett klart på filmen New Moon. Jag vet inte om ni har sett den men det är iaf uppföljaren på en superbra film som heter Twilight, hört talas om den?
I alla fall handlar den om en tjej som heter Isabella Swan som blir kär i en vampyr vid namn edward Cullen. Han är den mest perfekta, underbaraste, fantastiska varelsen på hela jorden.
Aja ni fattar.
Jag älskar Twilight böckerna och även filmerna ooocch... i morgon ska jag och Karin se ECLIPS :D
Jag längtar ihjäl mig.
God natt.


staden

Äsch! jag åker in till stan och träffar Frida, vi ska köpa lite bikinis och kraffs in för Kreta (ska verkligen försöka tagga om till det)

Förra året vid midsommar


bakis utan anledning

Jag vet inte vad det är, men varje morgon känns det som om jag har vart ute hela natten! helt snurrig och mår illa. Sen efter nån timma går det över! Hmmmm?

Aja idag har jag sån jävla träningsverk i tumpan och insidan lår att jag knappt kan gå, dessutom blåser det orkan utomhus så det blir vell till att mysa ner sig i soffan och sätta på nån bra film.
Jag känner mig jätte osocial nu för tiden men jag orkar inte anstränga mig.. är jätte ledsen av och till och jag tror jag vet vad det beror på.
För första gången i mitt liv ska jag åka utomlands och längtar inte. (asså jag har vart utomlands innan)
Jag längtar inte för jag misstänker att det inte kommer bli så kul ifall det inte sker ett jävla mirakel innom loppet på 2 veckor.
klart det ska bli skönt med sol men.. det kan jag ju få hemma.

Hörs kanske sen om jag orkar.
Flaxa lugnt!

Bilder Harry Potter och Dödsrelikerna


Hagrid och Harry på Sirius motorsyckel, måste vara från kapitlet "Sju stycken Potter"

Hermione lägger en mur av skyddsförtrollningar runt dem, direkt efter ron splitrat sig.

Voldemort och dödsätarna

Voldemort och Harry gullar lite, nej men denna sen mins jag inte ur boken iaf.

Duell.

Harry vilar lite, nej men med tanke på kläderna måste det vara efter deras första transferens efter brölloppet.

Draken som tar dem ut ur gringots .


Bilderna är hämtade här.


Jag längtar så jag sprincker




Fast samtidigt inte, sen när man sett filmerna är det verkligen HELT SLUT.

Jag tycker det verkar rätt lovande även om en film aldrig kan leva upp till boken.

Tidig morgon

Asså inatt drömde jag om scrubs! kan bero på att jag titta på det inna jag somna. Men asså det va lxm hela program, va inne i JD's tankar och allt. Har till och med för mig att jag blev förbannad när det blev reklampaous.

Aja.. mitt upp i ett jättebra program ringer min mobil iaf och då visar det sig att det är min kära syster som ville
att jag skulle flyga upp ur sängen sätta på mig kläder, hämta hennes legg (som hon glömt till mopedkurs provet)och störta iväg på min kinesmoppe klockan 8 !!!! haha som den fantastiska syster jag är gjorde jag som jag blev tillsagd.
Så jag har varit vaken sedan dess och har bara legat och tittat på Nikelodion tills nu typ.
Ska träffa Sofija snart vilket kommer bli jättekul efter som vi inte träffats på en evighet!
Vet inte vad vi ska hitta på, åker kanske till Lilleby och badar eller nåt.

Sen i kväll har jag fys, KUL!


Leva i en saga

Nu har jag klippt gräset, duschat och ätit.  Har fått blåsor i händerna för gräsklipparen vibrerar SJUKT mycket.. hella jag bah dallra. Kul ay´tt känna sig som en bryllepudding lixom.
Ikväl tror jag att jag ska titta på Twilight  eller new moon för jag såg en bild på Robert Patinsson och blev plötsligt riktigt sugen på det. Asså jag får KRUPP, jag vill leva i den världen som Bella Swan lever i eller i den världen Hermione Granger lever i !! inte bara läsa om dem eller se dem! Blööö det enda jag kan göra för att få en liten glimt av de världarna är att läsa bockerna och se filmerna om och om igen!


Vaken

Pinsamt att vakna nu. Fast ganska skönt egentligen. Nu ska jag äta och sen gå ut på altanen och fortsätta sova.
Har inge riktiga planer för idag bara att jag kanske ska klippa gräset åt min käre far och ut och springa. Kvällen men Carro i går var her soft och trevlig.

Hund


tränat, skata, carro

Yes jag kom just hem från träningen, och för 1000:e gången i mitt liv ska jag ta tag ordentligt i mina matvanor och börja träna på något vis varje dag.. iaf fram till Kreta.

Nu när jag har duschat ska jag träffa Carro, vi ska nog se på fotbollen i kväll så det blir trevligt tror jag.

Sen fick jag höra att en skata hade flugit in i vårat kök när jag va på träning och Dött. hur då?? jag vet inte.. antagligen av schock. Men han kan ju också råkat flaxa till kökskniven så den flög iväg i en hög båge samtidigt som skatan (som jag i dess frånvaro döpt till Rune) flög in i fönstret, svimmade, föll ner på bänken och sen landade kniven som flygit i luften på den. Hoppas det var det första alternativet.
Nu ska jag ha en tyst minut för Rune.
Adjö.

RIP Skat-Rune, hoppas du är på en bättre plats där du kan flyga fritt.

Hem juva Hem

Gaaaah nu är jag hemma! Och första tanken när jag kom innanför dörren var såklart "ÅÅh guud så härligt med et städat hus, vilken tur att vi städade som uttrar innan vi åkte, lätt värt det"
Eller inte!!! 
snarare såhär "Åh vit vägg, var är min mobil??!! AAH MAJ GAAHD var är den? inte i bilen, inte i fickan, inte i väskan!!! Den måste vara kvar på rastplatsen vid kungälv"
Så jag och pappa fick sätta oss i bilen igen och hämta telefonjäveln.

I fiskebäckskil har jag hunnit med att chilla så jävla hårt som det bara går, spelat tennis, träffat anette och lisa, vart i lysekil, hann till och med med en liten fest sådär på midsommarafton, osv ... 



I Sydafrika finns en jättelik daggmask som kan bli 6, 7 meter lång.


Det kungliga bröllopet

Jag satt alltså bänkad hela dagen igår och tittade på allt ihop. Jag grät flera gånger men värst var det nog när dom bytte ringar och vid talen. Älskade alla fina prinsessklänningar och diamanter. Och så gick det ju inte att undgå vilken lycka och kärlek Viktoria och Daniel utstrålade.
Jag tänker inte diskutera brölloppet och Sveriges monarki som om jag vore värsta experten och brydde mig mer om det än om min krabba till hund. men...
Jag vet bara att jag är FÖR monarki och att jag tycker det är bra att brölloppet uppmärksammats såpas mycket eftersom det är en stor händelse som kommer stå i de Svenska historieböckerna. Jag gillar historia och tycker därför det är viktigt att vi håller kvar vid det lilla historiska och traditionella vi har kvar här i Sverige.
Dessutom vill jag påpeka att varje svensk har betalat ca 14 kr var till brölloppet, vilket jag tycker är en liten summa. Så alla som säger att de snor våra skattepengar till lyx kanske borde skaffa sig en inkomst eller banka huvudet i väggen.

Historiskt ögonblick!


Jag är i fiskebäckskil och har dålig tillgång till internet, men jag HAR gjort en film! som jag ska försöka få upp på bloggen så fort jag kan!

Ps. Vi har världens skönaste kung och värsldens snyggaste prins!

Jag ♥ Gitarr

Det börjar med en tanke ungefär såhär:
"ååh den låten vill jag spela, den måste jag lära mig! var är min gitarr? ååh vad mysigt det ska bli  att sitta och spela gitar"

Sedan inser man att låten inte alls var så enkel som man trodde när man först hörde den:
"ajfan, inte så lätt det här inte! men jag gillar utmaningar, jag ska banne mig klara detta!"

När man har suttit och klinkat en stund tror man att man har fått grepp om det, då sätter man på låten på spotify:
"MEN VAD I? har jag spelat tabsen helt fel..? Ursäkta vad kom det solot ifrån och HUR I HELVETE ska jag klara det?"

Man forsätter men blir hela tiden mer och mer irriterad på gitarren:
"VARFÖR LÅTER DET INTE LIKA?? jag spelar ju precis som det står, okej.. jag hoppar över sololt men det ska ju ändå låta bra... VARFÖR SPELAR INTE GITARREN SOM JAG VILL FÖR I HELVETE?"

Tillslut är man så ledsen, sur och arg att man kastar i från sig gitarrjävlen och tänker:
"Jag fattar inte ens varför jag försöker, jag är värdelös på gitarr.. piano är min grejj.. vem fan kom på ett så töntigt instrument som gitarr? FUCK GITARR!!

Och efter en dag börjar det om, en ond cirkel.


Taggar fiskebäckskil

Ska vara på mitt land i lite mer än en vecka nu så lär bli lite mindre skrivet här. Inte för att jag bryr mig.
ååååh det ska bli sååååå kul!
nejj men ärligt, lär la bli lite segt men ska använda tiden till att bygga på min bränna. Sedan innan stugan stormas av släkten kanske det kommer upp lite trevligt sällskap, vem vet :)
I morse vaknade jag av att jag slog ut hela mitt ölglas fullt med vatten ut på golvet! I den sekunden vill  man bara drämma till närmaste person med en stepanna i pannan men eftersom det bara var jag i rummet så va det vara att springa till toan och hämta handukar...
Saknar sommaren då jag hade Frida med mig i Fiskebäckskil, ärligt talat saknar jag Frida över huvud taget otroligt mycket just nu.

 
Människor är uppbygda av hudceller. Cellerna är så små att vi måste stirra på dem med ögonen för att se dem.

dagisfröken

Haha jag sitter med min syster och hennes 5 kompisar och tittar på film. Jag har blivit tillsagd att jag inte får skrika när ingen annan skriker eller göra några fula miner. DÅ åker jag ut!
Jag har nogblivit handlingsförlamad, jag orkar inte äns ha kul. Är för trött.

för att slippa pinsama möten på toa kan man helt enkelt kika in genom nyckelhålet.

skräckfilm

igår såg jag och Nina på The human centipede, en skräckfilm som det sägs att folk spyr av, att de delar ut spypåsar i salongerna där den visas. Okej det va sjuk och äcklig.. men inte SÅ äcklig. Spypåsarna Ninas mamma gav oss kom aldrig till någon  nytta. Haha men ändå mysigt att va med Nina iaf :)♥

Idag har jag bara legat ute i solen och läst hela dagen enda tills jag insåg att min mor snart skulle vara hemma, då var jag tvungen att ta tag i den hemska ormen som suger upp dam och damsuga hela nedervåningen. Varför blir hon aldrig nöjd?`

kul

Kul att när det äntligen blir bra väder, solen lyser, vinden svalkar, man får en channs att bli lite brun på sin äggvitsbleka hud... DÅ SKA MAN VARA INNE OCH STÄDA?
vad är problemet lixom, vad slog fel i hjänan? plus att jag inte äns hinner klart för att jag ska iväg och ha fys. Kommer få forsätta städa hela kvällen efter träningen. Jag vill bara slå någon så jävla hårt just nu.

Städa städa städa

Asså det finns en sak jag inte förstår!!! Varför i hela världen ska man alltid städa när man ska åka bort? Då ska ju ingen ändå vara hemma och se på det fina nystädade huset. Inte så att damm slutar bildas bara för att vi inte är hemma.. När vi kommer hem kommer vi ju få städa igen.
Grovt onödigt.

Jag och Sara i söndags.

En iller är ungefär lika stor som en pringlesburk.

Jag varnar er..

Att den som på något vis väcker mig i morgon genom sms, telefonsamtal, örfilar, sniffninfar, jordbävning eller liknande, innan klockan slagit 1 kommer att straffas genom stening och dö en mycket plågsam död.
Amen.

stressdag

Herregud vilket jävla kalabalik det var där på förmiddagen ett tag!
En kompis ringer och väcker mig klockan 11 och säger att han måste veta snarast hur många biljetter jag ska ha (till en fest som jag och några kompisar skulle på på onsdag) och jag måste börja ringa runt till alla som kanske ska med klckan 11 på morgonen.. vissa svarar inte och blaa blaa bllaaa! tillslut bestämmer jag att jag åker in till stan vid 2 och möter dem ... inser att jag står i pjamas och trollhår med en kissnödig hund.

Så på med palltorna, kladda på lite maskara, upp med håret i en kråkboliknande boll och ut med hundkraken. Tror ni inte jag får en pollenattack för första gången i år?  Jo! Ögonen börjar rinna i exakt samma sekund som jag ringer frida, glömmer bort vad jag skulle säga till henne, får in maskara i ögat så det svider som om det vore grillfetst inne i mitt öga. då dyker Carro och hennes kille upp bakom en buske och så ska jag försöka va trevlig mot dom med en förvirrad frida i telefon, svidande ögon och en hund som drar. 
Så jag lägger på med frida och precis när jag ska säga hej till Carro ser jag Sarah stanna en bit bort på moppen, hon har inget med konversationen att göra utan hon ser hur jag står där med händerna i ansiktet för att täcka mina svidande ögon som gjort att jag har maskara i hela ansiktet med en hund som försöker fly för livet medan två personer står och tittar på mig som om jag vore en idiot (kanske sant)... och vad gör jag ? jo jag lyfter handen och skriker att jag ringer henne sen. VARFÖR i HELA FRIDEN ska jag ringa henne? Hon ville ju bara vinka till mig typ. Men jag va så förvirrad med allt att jag inte klarade av att säga hejj äns. Undra hur hon tänkte... bah:

"ååh där är majja!! .. men vad gör hon? .. vad har hon i ansiktet??.. varför gråter hon?  ääsch jag vinkar"
Majja: "JAG RINGER DIG SEN"
Sarah: "Aaahaa.. okej.. hon ringer sen, undra vad hon vill? kanske förklara för mig att hon faktiskt lider av ADHD eller något i den stilen"

Slutade med att vi bangar festen helt, att jag åkte in till stan med Sara, träffade frida, matilda och hanna och sen
Mailin för att sedan åka hem till henne och va med henne, Sandra och Matilda. Riktigt skönt att få träffa er igen, har saknat er!♥

Jag och malin last year


Havet

Nu snart ska jag till havet med min pärla Sara! kommer nog bli lite kallt men om sommarne vägrar sammarbeta får man vell ta tag i det själv. (känns väldigt bekant med hur det ligger till mellan mig och min syster)
aja ni får ha det bra så länge.
simma lugnt.

Lilleby förra sommaren.

Harry Potter night

Yes nu ska jag hämta något gått att äta och dricka sedan ska jag gosa ner mig i soffan och titta på någon harry Potter film, var väldigt länge sedan nu, funderar på flamandebägaren men får se. Spelar ju ingen roll egentligen.
Detta kommer bara sluta med att jag börjar läsa alla böckerna igen fast jag låvat mig själv att hålla fingrarna borta från dem i minst 3 månader! har bara några veckor kvar nu... tittar upp i hyllan varje kväll men lyckas alltid slita mig från dem och läsa något annat. Besatt?... ja en aning.


Seg

Middagen igår var jättetrevlig. Vi åt på en pasta resturnag som heter Davinci. Super gott! Vi drack inget och åkte inte vidare på fest så förstår inte varför jag känner mig så fruktansvärt seg och trött. Måste ha och göra med att min kropp inte riktigt har fattat att den får slappna av än eller något.
Här är någrabilder från igår.
Vi måste ses under sommaren sötnosar!






Middag

Nu ska jag ut och äta middag med mina gullegrisar från klassen.
Detta är vad spektaklet har dragit på sig för att se något sånär anständig ut.

jag vill ha en tam kamel som jag kan rida på till skolan. Tänk vad folk skulle bli häpna.

Naglar

fixade mina naglar igår, eller snarare kladdade på lite glitter. Väldigt vackert.

En hund kan smittas av sälpesten.


S O M M A R L O V



snörvel

Jag hade missat att det tydligen inte var någon träning idag, så där satt jag aldelses ensam och övergiven utanför Wallestamshallen med regnet forsande ner runt om kring mig. Och det enda jag kunde göra medan jag vänta på min far var att sörpla vatten ur min vattenflaska.
Nu är jag trött på vatten.

skön känsla

Idag har jag inte gjort NÅGONTING och det känns så jävla skönt. jag bäddade ner mig i soffan med en bok och ett glas saft och somnade såklart på 2 minuter. Men det gjorde inget, när jag vakar ur sådana dvalor brukar jag få rusa upp och sätta mig med plugganet direkt om jag ska hinna. Nu vaknade jag med en underbarkänsla av att jag inte behövde stressa alls. Dock fösämrades den underbara känslan när jag kände lukten från bränd fisk  ute i köket. Tack för den känsloförsömraren Mamma! och nu ska jag iväg och ha fysträning om 10 minuter, skön känsla slut.

idag är det exakt ett år sedan denna dagen. 9:ans bal.
Jag saknar er ♥


Veckans Trollformel

Colloportus
Används för att låsa dörrar.
används av bla luna i bok 5 när de springer runt på troldomsministeriet.

Jag använder nu en Colloportus förtrollning och läser dörren till ettan och lämnar den bakom mig.
Jag är färdig där inne nu och jag är nöjd med vad jag åstakommit.

Stolliga Luna Lovegood.


nu är det slut på pluggandet

för idag skrev jag läsårets sista "prov" eller a snarare kompletering, och det gjorde att jag kommer få MVG i naturkunskap A.
Idag har jag fixat Stina in för 9:ornas bal. Hon blev riktigt fin och jag tänker lägga upp bilder i morgon. Jag älskar att fixa hår och sminka folk! (helt onödig info)

Nu har jag och Anna nyss kommit hem från Sannes studentmottagning. Tänk vad tiden går fort, jag minns det som igår när vi lekte tillsammans. Ack vad hon har blivit stor, hon bara växer och växer. nu är hon vuxen och har tagit studenten.. *suuuck* nu väntar jag bara på barnbarn.
Grattis Sanne♥

Idag i skolan skulle jag ta upp min mobil ur fickan men tappade greppet om den och kastade inprincip iofrivilligt väg den. Den gled iväg över golvet och hamnade längst in under soffan. Jag hörde hur några tjejjer börja fnittra vid ett bord längre bort så jag försökte få fram den så diskret dom möjligt. Jag puttade lite på soffan, ingen mobil. Jag drog tillbaka den och böjde mig ner lite snyggt och tittade under soffan, såg ingen mobil. Jag drog ut soffan en bra bit men såg ändå ingen mobil. Jag hörde igen hur tjejjerna skrattade åt mig, så jag drog på ett flin och tittade mot dem. De fortsatte fnittra. Då blev jag sur på min förbannade mobil, la mig pladask på golvet mitt framför allt folk, fick syn på mobilen, reste mig klumpigt upp och taklade soffan så den flyttades flera meter. Och där låg den, min rosa mobil. Jag tog upp den, vände mig mot tjejerna, vinkade lite tjeckt och gick. på vägen ut gav jag sofan en välförtjänt spark.

okej... andra gången gillt

Okej.. jag bad till gud senast att det skulle gå bra på naturprovet och jag bad honnom också om att det INTE skulle vara kontrolanter vid frihamnen förra veckan. Lyssnade han/hon/den/det eller vad det nu är på mig? nej, han svek mig.
Så ikväll får jag helt änkelt förlita mig på Allah i stället.

God natt!

Grattis till Denise och Carolin

Idag fyller två av mina kompisar Denise och Carolin 17 år, tyvär känner ni inte varan men ni får dela på ett inlägg ändå!
Grattis och puss på er sötisar♥





Grattis Carro♥


Grattis Denise ♥

Woouuuhuuuu!

Jag är så jävla bäst! Jag blev så fruktansvärt förbannad och ledsen på min mattelärare i fredags att jag tjatade imot mitt betyg och sa att han hade fel och att jag var värd mer å sånt, men jag va så förbannad att jag inte kunde hålla tårarna tbx så jag fick skynda där i från och lipa på toan. Sen idag hade jag förberätt värsta talet till han om hur fel han beter sig och att han inte har rätt att ge mig G i matte. Men jag behövde bara visa mig i lärarummet och säga att jag ville prata med han så sa han att han ville prata med mig också. Då hade han gått till de två högsta matte lärarna på skolan och frågat hur han skulle göra och så tillslut bestämde han sig för att dra VG gränsen under mig. SÅ nu har jag lyckats argumentera mig till ett VG i matte! så jävla nöjd! Grejjen är ju den att det är det betyget jag skall ha eftersom jag fick VG på allt förra terminen och på terminsprovet men fick bara G å¨nationella, men det kan ju faktiskt inte avgöra att jag får G. jag borde bli politiker.

Vet ni att jag har haft en hare? vi tog hand om den och han fick bo i ett akvarium. jag döpte han till Robyn.


Woopps!

Nu ska jag ut och köra på motorvägen för första gången. Se upp där ute.
Hanna du får min gossedjurssamling om jag dör. Amen.

Who the fuck is Alice?


Älskar denna låten!


Pirates of the Carabien

Nu är jag hemma efter en blöt "5 kampsdag" i skatås. idag har det varit as tråkigt väder, men det vägrade jag och Cookie finna oss i så vi demonstrerade genaom att ha på oss korta schorts endå. Tillslut blev mina ben lila, då satte jag på mig mjukisbyxor.
Nu sitter jag och tittar på pirates of the carabien 3 med anna och hennes 2 kompisar. Nice.
Om ett tag ska jag plugga natur så jag kan få mitt förbannade MVG i naturkunskap.

Det finns fler kycklingar än vad det finns människor på vår planet.

På promenad...Genom stan

I natt drömde jag att jag och några klasskompisar bytte till hulebäcksgymasiet. Men det enda vi riktigt kom fram til var att man åt utomhus och bodde i baracker.

Sen på dan åkte jag in till stan och träffa mitt hjärta cooki. köpte en tunika och ett par sandaler. 

och plötsligt fick jag ett besked som gav mig en tiktig schock!....träningen börjar kloclan 5! har ni någonsin hört något så idiotiskt?

så jag fick skynda hem, när jag kom till hjalmar insåg jag att jag missat bussen och att nästa gick om 25 min. Så jag fick ta saken i egna händer och vandrade iprincip hela vägen hem. plötsligt tog gångbanan slut, men inget kunde hindra mig. Jag kastade mig ut i vildmarken som en vild leguanödla och kämpade mig framåt genom snår och stup. Nu är jag hemma och jag har precis kastat i mig lite mat, om 15 min ska vi hämta julia och min far är inte hemma än.

I kväll kommer cookie hit, har iaf något att se fram emot.

skor från Eurosko: 50,000 kr.


Lördag förmiddag

Jag och Sandra vakna riktigt tidigt idag. Förstgår inte riktigt varför med tanke på att vi somna runt 4. Så vi har till och med hunnit med att plugga lite nu på morgonen. Nu är vi klara och hade tänkt åka till stan. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer än men man kan ju alltid hoppas på något. Eller vore ju konstigt om inte något hände.. nått händer ju alltid.  Aja ni får ha det gött så länge för nu går bussen om 15 min.

Rumpa!

Nytt Armband

Jag köper aldrig smycken till mig själv men idag kunde jag inte hålla mig.

Om man vill bli smal jättefort kan man gå till doktorn och bli dammsugen.

Idag har jag...

Varit i skolan, fick reda på mitt betyg i Matte vilket ledde till att jag först skälde på läraren sedan sprang direkt till toan och börja gråta av ren ilska. 

Handlat lite hårgrejer till Stinas uppsättning +armband till mig.

Varit med och tittat på när mamma fixa Sanne till studentbalen (hon blev så fin! önskar jag fick lägga upp bild på henne men tyvär)

Träffat Sandra, jättelänge sen så det var kul!

Nu är hon på studentmottagning  men hon kommer tillbaka sen!

Senare i kväll ska vi ut och lira fotboll med lite kompisar! S-O-M-M-A-R?!! :D

Nu ska jag faktiskt skriva lite Samhäll tills sandra kommer tillbaka.
Simma lugnt.

Sannes fina naglar.


Veckans Trollformel

Furnunculus
Ger offret stora bölder.
Harry Använder den på Malfoy i 4:e boken men råkar träffa Goyle i stället.

Hmm.. stora bölder, usch. Om jag hade en trollstav hade jag hotat alla som var
onda mot mig med att ge dem stora bölder på hela kroppen. Fatta skräcken!

Kolla in peddoblicken


vinnarskallar hela bunten

Vi va bäst av alla ettor, vi kom till semifinal men där förlorade vi med 5 poäng mot några 2:or. DOM SKA DÖÖÖÖ!!! nejj jag skojja men fan vad alla i vår klass vill vinna, först pepp som fan och firar när vi vinner men när vi förlora i semin sura alla ner sig sa hejdå och gick.
Jag är fortfarande sur.

Bästa brännbollslaget. Ingen tvekan om saken

Tagga bränboll då

Nu sitter jag här och sitter. Jag har så dåligt samvete, jag har ju startat ett nytt liv som går ut på att äta nyttigt... igår köpte vi hem mcd för försa gångnen i mitt liv. Vafan hände?
Aja igår hade vi fotboll på gympan och man kan ju inte vara annat än glad när det är så varmt och fint ute.
Idag tar 3:orna i min skola studenten, grattis till dom! :) Men medan dom springer ut då ska vi va på slottskogen och spela brännboll. Kul. nejj men det kommer bli chill, har mina planer.. Moohahahaa!
Jag lyssnar på smurhitts nu! Svinbra. 

"smurf skogens träd smuuurfskogens träd, hjälp oss att bevara, att bevara, smurfskogens träd smurfskogens träd och skydda dom från eeel och fara"♫

Fotboll

Kommer ihåg när man gick i fotboll. Kul på sommaren kallt på hösten.


men vad i ?

HELVETE ÄR DET HÄR???
Jävla idiot familj, ungen får abstinenst och vill dunka sitt huvud i väggen om han inte får sina cigg... jag kan ju säga att om någon borde dunka  huvudet i väggen så är det pappan. Skulle görna göra det själv. Sånt här gör mig så förbannad, ungen kommer att dö innan han är 10 bast.

Fy fan, vissa människor äcklar mig.

Så jävla typiskt

Idag glömde jag min plånbok hemma för första gången på 30 år. Den låg i en annan väska så jag sprang ifrån den helt enkelt. Sååå ni kan ju gissa vad som hände. Jag sitter på 5:ans spårvagn och tänker "ska jag gå av och byta till buss, ifall det står kontrolanter vid frihamnen?" sen tänker jag igen..  "nääää, hur stor är risken att det blir rassia just i dag av alla dagar? det har ju inte varit på ett tag". Men när jag har åkt förbi Lilla bommen inser jag att det finns ett problem: Jag heter Maria Welin, självklart kommer det vara kontrolantrassia idag för jag har inget busskort med mig. Så jag knäpper mina händer och BER TILL GUD hela vägen över bron att det inte ska vara så just idag. och vad tror ni jag ser såfort  vi närmar oss frihamnen?.... en kontrolantrassia som bara står och väntar på att få skriva en fetböter till mig på 1200 kr såklart. HELT SJUKT!! då hade jag känt det på mig hela resan och så ÄR det så!!! Snacka om majja i ett nötskal. Men när kontrolantgubben kom fram till mig och sa med sträng röst " visa din billjett tack" så höll jag på att börja gråta, blinkade med minahundögon och sa " förlåt !! jag har glömt mitt skolkort hemma" Och till min stora förvåning sa han "okej, ajdå.. se till att ha det med dig nästa gång".
Jag höll på att trilla av stolen. "okej, jag LOVAR! tack så mycket"
Kära kontrolantgubbe du är den snällaste kontrolantgubbe jag har träffat. Inte för att jag har träffat så många personligen men, du är min kontrolantsgubbe idol, alla kontrolantgubbar och tanter borde vara som dig. Alla är värda en andra channs.

Iguanödlan har två penisar

upp och i väg

Nu har jag haft fysträning = fladdermask
Träffat Frida = Glad
Har duschat = blöt
Han inte komma på Sannas studentmottagning = hungrig
Ska ut och träffa Nina och Frida = Trevligt

Simma lugnt!

Vad säger ni?


Ska man ta och lägga sig ute på altanen och läsa en stund kanske?...jaaa, fast nää, fast kanske. Jag gör det.

Wiihuuu!

JA! jag fick en innpulls! och jag gjorde det... jag provade min balklänning igen, snart är det exakt ett år sedan jag använde den och det var på balen i 9:an. Och vet ni vad? jag kommer fortfarannde i den. Det är ett mirakel!

Hanna och Majja taggar bal, ca ett år sedan.

RSS 2.0